calendar

Subota 17. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJE DIJETE ĆE UMRETI!” Žena gorštaka Daneta sa Golije MOLI ZA POMOĆ I ŽIVOT: “Neće da ga vode na operaciju” Maja poduzela hitne mjere zbog Filipovog odnosa sa Aneli: “Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima pobjegla iz Gornje Višnjice!? Jana i Elmedin se spremaju da prave bebu! NAMAZALI SE ULJEM I … (VIDEO) Bosna i Hercegovina na udaru nevremena: Pratite kretanje olujnih oblaka 30. SARAJEVO FILM FESTIVAL Evropska premijera filma OBITELJSKA TERAPIJA ŠOKANTAN PREOKRET! Stanija uhvaćena sa Asminom nakon špekulacija o raskidu (FOTO) Danis Tanović: Ako se nešto ne promijeni, to bi moglo biti to što se tiče mene i bosanskog filma ONI SU VRATILI OSMIJEH SAMIRU: “Danas je već malo bolje, juče je bilo dosta konfuzije” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremna za švaleraciju?! Fatima bježi u Zenicu da se vidi sa švalerom!(VIDEO) STANIJA OSTAVILA ASMINA?! Isplivao ŠOKANTAN dokaz Christofu Papouseku Počasno Srce Sarajeva 30. SFF-a: “I ja imam srce za Sarajevo” KONAČNO OTKRIVENA ISTINA Evo da li je Anitin i Matorin brak bio lažan! Oglasila se policija o pronalasku tijela prilikom gašenja požara na Trebeviću POTRESNA ISPOVIJEST ŽENE GORŠTAKA SA GOLIJE Muž i svekrva su me TROVALI i uništili 80% crijeva! Uzeli su mi bolesnog sina! Koliko daleko ”hvata” radar za mjerenje brzine? Elmedin kuha za svoje žene “Dosta su se mučile!” Njih dvije pustile suzu radosnicu!

Oglasila se policija o pronalasku tijela prilikom gašenja požara na Trebeviću

Objavio: RHT
17/08/2024 4:00 PM

Oglasila se policija o pronalasku tijela

Tijelo muškarca (68) pronađeno je jučer oko 16 sati u ulici Hambina Carina, mjesto Zlatište, općina Istočni Stari Grad, saopćeno je iz PU Istočno Sarajevo.

Oglasila se policija o pronalasku tijela/foto: avaz.ba

Tijelo je pronađeno prilikom gašenja prethodno prijavljenog požara.

-Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, navedeno je u saopštenju.

Tačan uzrok smrti muškarca bit će utvrđen nakon obdukcije.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da se radi o 68-godišnjem licu iz Kantona Sarajevo.

Čitajte i BIO SAM S OŽENJENIM GLUMCEM Uroš Stanić sve priznao, više ne želi šutjeti!

Uroš Stanić otkrio je tajne iz svog života i šokirao određenim priznanjima.

Stanić se javno deklarirao kao homoseksualac, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrio brojne pikanterije iz svog života.

Naime, Uroš je otkrio da je dobivao nepristojne ponude od mnogih oženjenih muškaraca, a među njima je bilo i onih s javne scene.

Čitajte i Elmedin rekao Jani da hoće da joj pravi djecu! Fatima prevrće očima i pije kafu kao da je posljednja!

U vrtlogu rijaliti intriga, Elmedin je iznenadio sve kada je bez okolišanja rekao Jani da želi s njom imati djecu. Ova izjava izazvala je lavinu reakcija, ali najviše pažnje privukla je Fatima, koja je sjedila sa strane, prevrćući očima i ispijajući kafu s izrazom lica kao da je to posljednja šoljica koju će ikada popiti.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS