calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBRATITE PAŽNJU NA OVA DVA DATUMA U SEPTEMBRU – mogu vam promijeniti život! Tada će sve biti moguće! JANJUŠ KIPTI OD BIJESA! BRUTALNO UDARIO NA ANELI! Pljušte uvrede na sve strane! Nije birao riječi! SKANDAL! (FOTO) ONI ULAZE U RIJALITI U PETAK?! JANJUŠ SA SUPRUGOM I OVOM LJEPOTICOM? OVO JE KRAJ SVIJETA! “ŽIVOTNI PORAZ BI MI BIO DA IMAM DIJETE SA ALEKS ILI DALILOM”Dejan Dragojević šokirao Luna u nikad provokativnijem izdanju: Čista provokacija, vrele fotke u različitim pozama zapalile sve EKSKLUZIVNO! Jovana Matijević OŠTRO O VEZI Anite i Anđela! “Povezivali su me sa Rankovićem!” (VIDEO) Rijana ponizila Naomi na Nedjelji mode u Njujorku, snimak postao viralan: Ovo je bolno gledati “Ti si jedna NARKOMANKA NA BIJELOM” Žestok obračun LJUBAVNIKA! Pljušte uvrede Mislili ste da je ljeto bilo žestoko? Nedim Sladić otkriva koliko metara snijega da očekujemo KAJA OSTOJIĆ SE, IPAK, UDAJE DANAS PO ČETVRTI PUT?! DEKORACIJA ĆE BITI CRNA?! Pjevačica pokazala kako će izgledati, pa objavila fotografiju vjerenika! (FOTO) OGLASIO SE ASMIN I SASUO PALJBU DOKAZIMA? Život sam joj pokazao i sve njene gluposti plaćao HAOS IZMEĐU TEODORE I BEBICE! MACANOVIĆ DEMOLIRAO SVE PRED SOBOM! Uhvatio je sa drugim, pa povraćao od muke! Ponovo se oglasio otac Anela Ahmedhodžića: Pitanje je kako može biti njegovo dijete, rekao sam mu da provjeri DNK ISTINA O MAJI I STANISLAVU! PUKLA TIKVA ZBOG LOVE!? Starleta progovorila o 15.000 eurića ”Ja sam u šoku” SARAJEVSKA LEGENDA: Arapi ostavljaju VREĆE PARA, Mercedes je auto, ostalo su autići VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA UNUTRAŠNJOST SVOJE LUKS JAHTE! Pjevačica se opustila, pa unajmila i privatnu kuharicu! (FOTO)

Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka

Objavio: RHT
11/09/2024 4:15 PM

Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića

Fudbaler Šefilda je posljednjih dana bio na meti navijača nakon što se nije stavio na raspolaganje selektoru Sergeju Barbarezu

Foto: Instagram

Anel Ahmedhodžić odlučio je završiti reprezentativnu karijeru, što je izazvalo brojne kritike javnosti.

Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića

Fudbaler Šefilda je posljednjih dana bio na meti navijača, nakon što se nije stavio na raspolaganje selektoru Sergeju Barbarezu za utakmice protiv Nizozemske i Mađarske. Kako je sam naveo, zbog povrede…

Mnogi su u ovoj cijeloj priči uključili i suprugu fudbalera Marijanu Ceciliju Ahmedhodžić. A neki su išli još dalje da su nju proglasili glavnim krivcem zašto sjajni defanzivac više neće da igra za BiH.

– Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka i napada koje dobivam od ljudi koji misle da sam ja razlog zašto Anel ne želi više igrati za Bosnu. Nikad nisam imala ništa s tim. On je odrastao čovjek s vlastitim izborima. Nikad nisam i neću govoriti o bilo čemu kada je u pitanju njegov fudbalski život. Jedino što sam radila jeste da sam podržavala njegove odluke i uvijek ću to činiti – poručila je Marija na Instagramu i nastavila:

Foto: Instagram

– Bila sam ponosna na to što je moj muž igrao za svoju zemlju, zašto bih ga tjerala da prestane to raditi? Iz kojeg tačno razloga? Svaki put kad je imao utakmicu, dolazila san u Bosnu da ga bodrim. Tužna sam jer on ne želi da igra. Nadam se da će se vratiti u budućnosti jer znam koliko on voli svoju zemlju i svoje navijače.”

Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo!

Pročitajte i: Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo!

Sram te bilo/Foto: Naj-portal

Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu

Anel Ahmedhodžić, jedan od najtalentovanijih bh fudbalera, odlučio je zbog pritisaka javnosti i brojnih uvreda koje je dobio putem društvenih mreža oprostiti se od reprezentacije BiH.

Prethodnih dana njegov otac iznosio je svoju stranu priče.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS