calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

Oglasila se holivudska glumica nakon tragedije na Vračaru: “Draga Srbijo…” VIDEO

Objavio: RHT
05/05/2023 7:32 PM

Holivudska glumica srpskog porijekla, Stana Katić, oglasila se na svom Instagram profilu u vezi sa stravičnim masakrom koji se dogodio u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, gdje je trinaestogodišnji dječak usmrtio osmoro djece i radnika obezbjeđenja, a ranio šestoro djece i nastavnicu historije.

Foto: Printscreen Instagram

“Draga Srbijo, mnogo mi je žao što je ovo ludilo došlo i do vas. Molim se za te male duše. Molim se za one čiji su životi oduzeti i za one koji su ostali sa promijenjenim životima, koji nikad više neće biti isti”, poručila je glumica.

Stana Katić je jedna od najpoznatijih glumica srpskog porijekla u Holivudu, a njen glas u ovom trenutku je od velikog značaja za mnoge koji su pogođeni ovom tragedijom. Njena poruka na društvenim mrežama privukla je pažnju mnogih korisnika i izazvala talas saosjećanja i podrške.

Ovim putem se nadamo da će poruka Stane Katić doprinjeti da se ova tragedija ne zaboravi i da će podići svijest o problemu vršnjačkog nasilja u školama, ne samo u Srbiji, već i širom svijeta.

Tagovi:

  • Stana Katić
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS