calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JULI 2024: Iznenadni obrti pred Ovnovima, Blizanci “pršte” od ideja ZAŠTO MATORINI RODITELJI NE DAJU ANITINE LIČNE STVARI?! Hoće li morati intervenisati i policija? Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM”

Kultni film s Richardom Gereom dobit će remake, poznato i ko će zamijeniti slavnog glumca

Objavio: RHT
16/06/2024 10:00 PM

“Oficir i džentlemen”

Kultna drama “Oficir i džentlemen” u kojoj glavnu ulogu glumi Richard Gere, uskoro će dobiti remake.

“Oficir i džentlemen”/Richard Gere (Screenshot/Youtube)

Kako navodi Variety, Paramount radi na remakeu filma iz 1982. godine, a glavnu ulogu dobit će Miles Teller. Međutim, još uvijek nije poznato ko će dobiti glavnu žensku ulogu, koju je ranije igrala Debra Winger.

Nadolazeći remake Paramounta producirat će Temple Hill s posljednjim nacrtom scenarija koji je napisala Dana Fox, a čiji je original napisao Matt Johnson.

Radnja filma prati Zacka Mayoa, mladića koji je upisao školu američkog mornaričkog zrakoplovstva. Zbog svoje naravi, on često dolazi u sukobe s nadređenima, a posebno s narednikom Emilom Foleyom (Louis Gossett Jr.). Međutim, situacija se promijeni nakon što Zack upozna Paulu, djevojku iz tvornice koja sanja o odlasku od kuće.


Inače, film je ostvario veliki uspjeh na blagajnama i dobio šest nominacija za Oscara. Na kraju je osvojio dva i to za najbolju pjesmu i za najboljeg sporednog glumca. Zanimljivo je što je Oscara za najboljeg sporednog glumca osvojio Louis Gossett Jr. i time postao prvi Afroamerikanac koji je osvojio ovu nagradu.

Čitajte i “BOLEST DOLAZI OD STRESA, A STRES OD GADOVA” Šokantno oglašavanje Aleksandre Nikolić, ovo niko nije očekivao!

Pobjednica rijalitija Aleksandra Nikolić iz velike ljubavi sa Filipom Carem dobila je kćerku Leonu, što je njenom životu, kako često ističe, dalo smisao.

Aleks nerijetko na društvenoj mreži niže objave sa svojom nasljednicom. Snimak koji je podijelila u Instagram priči raznježio je mnoge, dok se djevojčicinom tati ovo vjerovatno neće svidjeti. Naime, kao i svaka majka, Aleksandra je svoju kćerkicu učila da kaže “mama”. Iako je još rano da Leona progovori, vrlo je vjerovatno da će, kad za to dođe vrijeme, njena prva riječ i biti mama, pošto sa njom provodi najviše vremena.

Beba i sada ima reakcije na mamin glas, pa je sve vrijeme gugutala i mahala ručicama dok joj se Aleks obraćala.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Index.hr/ A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS