calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

Održana komemoracija Mirsadu Tuki: “Volio je glumu, a sretnim su ga činile male stvari”

Objavio: RHT
13/07/2023 1:08 PM

U Kamernom teatru 55 u Sarajevu održana je komemoracija glumcu Mirsadu Tuki.

Komemoraciji su prisustvovali brojni Tukini prijatelji, kao i kolege.

-Bio je čovjek koji je volio glumu,a sretnim su ga činile male stvari. To je bio čovjek koji nikada nije izgovorio ružnu riječ- rekao je Senad Alihodžić, direktor Kamernog teatra 55.

Sinovi Dino i Mak su oprostili od oca potresnim govorima.

-Sad si tamo sa prijateljem Žanom Marlotom i spremate neku predstavu. Jedva čekam da je pogledam- poručio je Dino Tuka.

Podsjećamo, Mirsad Tuka preminuo je u 59. godini, nakon duge i teške bolesti, a već neko vrijeme se gotovo povukao iz javnosti.

Bio je dio ansambla Kamernog teatra 55. Svojim ulogama oduševljavao je publiku, ali i kolege glumce.

Igrao je i u mnogim filmovima i TV serijama, među kojima su i “Nafaka”, “Sve džaba”, “Remake”, “Ostavljeni” i “Warriors”…

Posljednju ulogu imao je u filmu “Kafana na Balkanu”, koji će premijerno biti prikazan 3. novembra u 19 sati u beogradskoj Štark Areni (21 sat), u organizaciji “Hype produkcije”. Podsjetimo, to je film o životu Ace Lukasa, najveće balkanske muzičke zvijezde…

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS