calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladića i djevojke koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju

Odličan program šestog dana 30. SFF-a: Ove filmove možete pogledati

Objavio: RHT
21/08/2024 1:15 PM

Odličan program šestog dana 30 SFF-a

Odličan program šestog dana 30. SFF-a / Foto: Screenshot
Odličan program šestog dana 30. SFF-a / Foto: Screenshot

Raznovrstan program šestog dana 30. Sarajevo Film Festivala, kao i prethodnih dana, počeo je jutros.

Odličan program šestog dana 30. SFF-a

Posjetitelje očekuje iznimno bogat izbor filmova na brojnim lokacijama.

Kao i prethodnih dana, projekcije su počele od 9:30 sati u Narodnom pozorištu Sarajevo. Prikazan je film “Redakcija” Romana Bondarčuka, koji će imati projekciju na istom mjestu i u 19 sati. 

Osim “Redakcije”, u Narodom pozorištu ćete moći pogledati nekoliko filmova iz programa Takmičarski kratki, čije projekcije je počele od 12 sati. Među njima se izdvaja “Čovjek koji nije mogao šutjeti”. 

“Shameless” Konstantina Bojanova na programu je od 15 sati, a “Majka Mara” Mirjane Karanović od 21:30 sati. 

U kultnom Metalcu, odnosno Ljetnom kinu Coca-Cola, od 20:30 sati će se prikazivati “Barton Fink” braće Koen (Cohen). Glavnu ulogu tumači Džon Turturo. 

Kino “Meeting Point” će imati projekcije filmova u četiri termina. Od 12 sati počelo je emitovanje filma “Julie je odlučila da šuti”, od 15 sati “Vukodlak”, od 18:30 “Toksično”, te od 22 sata “Pojedi noć”.

Na UniCredit Summer Screenu bit će prikazan “Svi vole Toudu”, Nabila Ayoucha od 21 sat. Ovaj film će također biti prikazan u Ljetnom kinu Centar. 

Ljetno kino Stari Grad i Ljetno kino Mostar biće domaćini projekciji “Djeda mraz u Bosni” Emira Kapetanovića. Projekcija počinje u 20:45 sati. 

Praznik filma

U kinu Novi Grad će biti prikazan “Disco Afrika: Malagaška Priča” Lucka Razanajaona. 

U Open Air Cinema Centar “Safet Zajko” bit će prikazan “Ka nepoznatoj zemlji” (20:30 sati), Mahdija Fleifela, kao i u MMC – Kino Ilidža (21 sat). 

Kad je riječ o dječijem programu, u Pozorištu mladih prikazivat će se “Tartinijev Ključ” od 15 i “Reinas” od 17 sati. U MMC – Kino Ilidža od 18 sati će biti prikazan film “Tri prijatelja”, a u istom terminu će biti prikazan i u Dječijoj kući u Novom Sarajevu. 

U Ljetnom kinu Tuzla će od 20:30 sati biti prikazan “GYM” Srđana Vuletića. 

Pročitajte i: 30. SFF – Masterclass sa Meg Ryan: Treba živjeti život tako da umjetnost bude neizbježna.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS