calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi?

ODLEPILA ZA NJIM: Sve o odnosu Teodore Džehverović i Luke Vildoze, košarkaš neće ni da je pogleda!

Objavio: RHT
16/03/2023 11:30 AM

Uveliko se priča da je pevačica i nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” u vezi sa argentinskim košarkašem Lukom Vildozom, koji igra za Crvenu Zvezdu.

Teodora Džehverović, međutim, nije u vezi sa Lukom Vildozom, iako je do ušiju zaljubljena u njega.

Foto: Printscreen Instagram

– Teodora je odlepila za Lukom. Juri ga i uhodi već nekoliko meseci po gradu. Odlazi na ista mesta na koja ide i on, kako bi se kao slučajno sreli. Prva ga je i zapratila na Instagramu, lajkuje mu sve. Kad joj je on uzvratio praćenje, njenoj sreći nije bilo kraja. Oni se i dopisuju, a kada ju je i pozvao na svoju utakmicu s Partizanom, oduševljeno je prihvatila. Nažalost, to je jednostrano. Košarkaš prema njoj gaji samo prijateljske emocije i i ne razmišlja o novoj vezi. To joj je otvoreno i rekao jednom prilikom – kaže izvor za medije i dodaje:

– Luka i dalje jako pati za svojom bivšom devojkom Arijanom Hihon, s kojom je bio u vezi dve godine, a koja ga je ostavila nakon što je videla njegove fotke iz jednog beogradskog noćnog kluba, gde je bio okružen sa nekoliko devojaka. Teodora je svesna toga, ali je rešila da ne odustaje tako lako od zgodnog Argentinca. Svi kažu da bi bili lep par, ali od toga nema ništa. Ona je patila za Ninom, ali je konačno rešila da nastavi dalje, kao što je i njen bivši dečko ubrzo posle raskida našao novu devojku, što i ne krije.

Foto: hypetv/youtube

Teodora je, inače, do kraja prošle godine bila u dugogodišnjoj romansi sa košarkašem Ninom Čelebićem, sa kojim se nije rastala na lep način, a nakon raskida se dovodila i u vezu sa fudbalerom Markom Jankovićem, što je ona, takođe, demantovala.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS