calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Nakon užasnog događaja: Odgođen početak školske godine u Gimnaziji i MSŠ Sanski Most

Objavio: RHT
27/08/2024 4:00 PM

Odgođen početak školske godine u Gimnaziji i MSŠ Sanski Most

Ova odluka stupila je na snagu danom donošenja i bit će službeno objavljena u Službenom glasniku Unsko-sanskog kantona

Ispred gimnzije u kojoj se desio horor. Avaz

Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Unsko-sanskog kantona donijelo je odluku o odgađanju početka školske godine u Gimnaziji i Mješovitoj srednjoj školi u Sanskom Mostu. 

Prema novom rasporedu, nastava će započeti 9. septembra, umjesto planiranog 2. septembra.

Ova odluka stupila je na snagu danom donošenja i bit će službeno objavljena u Službenom glasniku Unsko-sanskog kantona.

Odluka je donesena zbog velike tragedije koja se dogodila 21. avgusta.

Odgođen početak školske godine u Gimnaziji i MSŠ Sanski Most

Podsjetimo, Mehemed Vukalić je u srijedu, 21. avgusta, upao u školsku zgradu naoružan automatskom puškom. Ubio je direktora Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Midžan te sekretaricu Nisvetu Kljunić.

Nakon toga je pokušao izvršiti samoubistvo, ali nije uspio te je hospitaliziran na UKC Banja Luka.

BONUS VIDEO:

avaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Život sa dvije žene! Ko je posjetio Elmedinov šator u divljini u sitne sate? Fatima i Jana na aparatima! (FOTO/VIDEO)

-Nakon što je Elmedin odlučio da opet uzme vrijeme za sebe,uputio se ka divljini. Njegov šator i nekoliko osnovnih stvari bile su mu dovoljne za uživanje. Arnel je krenuo sa njim.

Rijaliti “Život sa dvije žene” privlači sve više pažnje u regiji, a gledaoci svakodnevno prate nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS