calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ODBROJAVANJE JE POČELO – JOŠ TRI DANA DO PREMIJERE: Pogledajte trejler filma “Pokidan” (VIDEO)

Objavio: RHT
31/10/2023 6:20 PM

Film „Pokidan“ nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića, odnosno Ace Lukasa, koji će publika moći premijerno da pogleda 3. novembra u beogradskoj Štark Areni.

Foto: PROMO

Narativni tok filma prati radnju isključivo glavnog lika Predraga, što podrazumeva da u filmu ne postoji scena u kojoj nije glavni lik.

foto: hypetv promo

Tridesetogodišnjak Predrag Dragomirović, kojeg tumači Mladen Sovilj, poznat po svom talentu sviranja klavijature, trenutno živi kod roditelja, svira u grupi „Škorpioni“ sa svojim drugovima i u srećnoj je vezi sa Nadom. Bez jasne predstave o daljem toku svog života zapada za oko poznatoj rok zvijezdi Ani Mariji, koju tumači Milica Janevski, koja je u potrazi za klavijaturistom. U trenutku kada misli da mu je život otvorio jedna vrata suočava se sa nizom problema koji ga odvode u dugove.

Život mu se još jednom osmijehnuo kada ga u lokalnom podrumu primjećuje estradni menadžer Vanja, tumači ga Ivan Đorđević, i tada se život Peđe Dragomirovića mijenja iz korena.

foto: hypetv promo

Nesnađen u novonastalim okolnostima i u pokušaju da pomiri dvije krajnosti u svom životu, Peđa će biti ‘pokidan’ između starog i novog načina života, starog i novog identiteta. Pojedine stvari koje nudi nov identitet odvode ga na stranu na kojoj stvari nisu baš blistave kao što se čine. Što dublje ulazi u nove cipele novog Peđe – sada nazvanog Kovača – po splavu na kojem je napravio karijeru, njegov stari način života se urušava. Peđa upoznaje nove ljude i prijatelje koji će sa sobom nositi nove odgovornosti i posljedice.

foto: hypetv promo

Ipak, jedan od glavnih likova u životu glavnog lika filma, svakako je njegova majka. Lik majke Ace Lukasa u filmu “Pokidan” igra sjajna glumica, šezdesetogodišnja Vesna Stanojević. Publika će uživati u njenom liku, a vi ćete videti da li je ona pružila podršku svom sinu kada je uplovio u estradne vode ili ne.

Podsjetimo, bh. premijera filma “Pokidan” i koncert Ace Lukasa zakazani su za 8. novembar (od 19 sati) u sarajevskoj Skenderiji…

Pogledajte trejler filma “Pokidan”:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS