calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“ODBILA SAM KEBU ZA DUET” Sanja Vučić otkrila da joj je pjevač ponudio saradnju, ali…

Objavio: RHT
25/07/2023 2:44 PM

Sanja Vučić od prošle godine više nije u sastavu grupe “Hurricane”, a samostalna karijera počela joj je i više nego uspješno i mnoge kolege je zovu kako bi s njima snimila duet. Među onima koji žele da “ukrste glas” s njom je Dragan Kojić Keba, kojeg je ona odbila.

Sanja je izbacila nekoliko hitova, duet sa Nućijem, a dogovorila je saradnju i sa Teom Tairović. Međutim, Dragana Kojića Kebu je odbila za saradnju:

– Keba me je zvao da uradimo duet, ali sam ga odbila. U ovom momentu mi nije leglo, ali ko zna, vidjećemo. Pričala sam i sa Milicom Todorović, zatim sa Marijom Šerifović, tom duetu se nadam možda sljedeće godine. Zasad će biti duet sa Teom Tairović i sa još jednom pjevačicom, ali neću otkriti ko je u pitanju – rekla je Sanja za Skandal, te otkrila kako joj se dopada mlađa postava Hjurikejna:

– Meni su one preslatke i sviđaju mi se pjesme koje izbacuju. Radila sam na njihovoj pjesmi koja je bila veliki hit. Učestvovala sam u tekstu, tako da sam na to veoma ponosna. Takođe na albumu koji su sada izbacile, potpisujem se na jednom tekstu. Vidjećemo kako će to biti – kazala je Sanja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS