calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA ULICI! Procurio snimak nasilja GORŠTAK I KOMŠIJE ISPRIČALI SVOJU PRIČU! Kristina samo želi Jovanov zagrljaj, a šta DOKTORI KAŽU? Bred Pit sa djevojkom Ines de Ramon na crvenom tepihu na ovogodišnjoj Veneciji STANIJA ZANIJEMILA OD ŠOKA! Evo gdje je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil!

Odali ih pogledi: Anđela ima sve manje strpljenja za Anu i Zvezdana

Objavio: RHT
14/04/2023 12:20 PM

U emisiji ” Gledanje snimaka” sa voditeljicom Ivanom Šopić, zadrugarima su pušteni video snimci koji su doveli do zategnutih odnosa u Bijeloj kući.

Zadrugari su mogli da isprate nervni slom Anđele Đuričić koja je saznala da Ana Spasojević gaji simpatije prema njenom partneru, Zvezdanu Slavniću. Voditeljica je, potom, dala riječ Zvezdanu koji je prokomentarisao odnos Anđele i Ane Spasojević.

“One su sve rekle, ja isto mislim da je plakala zbog Ane, a ne zbog mene jer se nije dešavalo ništa da bi bilo zbog mene. Meni se ne sviđa ako je Ana išla da priča, a što se tiče mene i nje nema veze. Rekla si njoj i još dvije, tri djevojke nešto” – govorio je on.

Ako si neku tajnu govorila meni se to ne sviđa, ne mislim ja samo na zaljubljivanje. Što se tiče mog i njenog odnosa isti je, bio je bolji i kod nje ništa sekund nisam vidio. Da li sam ja nju pohvalio za nešto ne znam, ni da li je ona pokazala – nastavio je Slavnić.

youtube

Potom je pušten video snimak Ane Ćurčić koja je sa Zoricom Marković komentarisala Zvezdana.

“Gadi mi se, čovjek mi se ozbiljno gadi do te mjere kad mu glas čujem da mi se izlazi iz kuće. Zgadio mi se sve što se njega tiče, njegovu ličnost, odvratan mi je, a posmatrajući ga ovdje mi je tek mizerija. Meni da se ovoliko u životu pravdao još bi i čovjek ispao. Toliko mi je sve jadno i bijedno. Sramota me je što sam ovom čovjeku bila toliko odana, to je moj najveći promašaj u životu. Osjećam se kao žena koja je bila sa muškarcem, a on me potpuno ne zaslužuje. Gađenje nije iz emocije i bijesa, gadi mi se u svakom smislu i da stanemo na tome – pričala je Ana.

Voditeljica Ivana Šopić je dala riječ ostalim zadrugarima koji su iznjeli svoje mišljenje.

“Sad si se više okrenula sebi, ali nisam sigurna da je to iz osjećanja, nego ti Zvezdan ne daje na značaju, rekao je da neće da te uvrijedi i okrenuo se tamo. Ja ne vjerujem da je Zvezdan zaljubljen u Anđelu, ali da li je to inat prema tebi da se drži nje. Nisam sigurna da li iz razloga jer ti ne daje šansu da budete u blizini i da razgovarate ili jer si ga prezrela. Meni je više ovo drugo, jer ti on ne daje šansu” – bila je oštra Marija.

youtube

Voditeljica je onda pozvala Maju Marinković da kaže svoje mišljenje zbog toga što Ana Ćurčić pravi problem jer ne želi da bude na istoj slici sa Anđelom Đuričić.

“Nije isto kad imamo ovdje svađe i rasprave njoj se nešto životno dogodilo i mogu da je razumijem. Anđela kad kaže da se ne bi nasamo slikala, onda ne treba nikako. Ja bih se sa svima slikala, jer sam profesionalac. Ja Anu razumijem jer se njoj nije desila rijaliti priča, nego životna situacija. Ana je ispoštovala i slikala se sa Aleksandrom i sa mnom” – govorila je Maja.

Tokom emisije Anđela i Zvezdan su razmjenjivali nježnosti u dnevnoj sobi, te je onda pozvao u izolaciju ali ga je ona uspjela iznervirati, potom je izbacio iz iste.

“Okreni se i putuj” – rekao je Zvezdan

“Šta sam uradila? Mislila sam da ti odgovara da spavaš do zida kao svi normalni ljudi” – pričala je Anđela.

youtube

Zvezdan Slavnić je čim je Anđela otišla legao da spava, ali ga je ipak ulazak njegove cimerke probudio.

Naime, kad je Maja Marinković ušla u izolaciju Zvezdan se trgao iz sna, a iako njih dvoje nisu progovorili ni riječ, Slavnić ipak pogledao u njenom pravcu, ona samo stavila masku za spavanje i odmah mu okrenula leđa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS