calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!”

ODALE JE TETOVAŽE: Isplivale NOVE ŠOK fotke Aneli Ahmić! Facebook je RASKRINKAO? Asmin POTVRDIO: “Nije fotomontaža, znam po tetovaži na zadnjici”

Objavio: RHT
03/04/2024 1:40 PM

ODALE JE TETOVAŽE

Aneli Ahmić aktuelna rijaliti učesnica priznala je u rijalitiju da je imala burnu prošlost.

Na adresu Hype televizije stigle su eksplicitne fotografije djevojke za koju se tvrdi da je navodno baš Aneli Ahmić,od izvora bliskog redakciji. Izvor je najavio i nove slike u narednom periodu.

Foto: Aneli Ahmić/Facebook printscreen/Aneli Ahmic/YT printscreen/zadruga official

Na slikama se vidi lice kao i intimni dijelovi tijela. Iako ova djevojka podsjeća na Aneli, uvijek se ostavlja prostor za moguću fotomontažu hejtera rijaliti učesnice. Detaljnije pogledajte klikom OVDJE.

Međutim, za Hypetv.rs se oglasio Asmin Durdžić koji je potvrdio da je na fotografijama upravo Aneli.

ODALE JE TETOVAŽE

– Ja sam u šoku! Vidio sam sad sve. Nema greške, ja je najbolje poznajem, kad sam vidio tetovažu na zadnjici sve mi je bilo jasno. – počeo je uznemireni Asmin, pa dodao:

– Ne mogu da vjerujem koliko je osramotila svoju porodicu i svoje dijete za malo slave. – priča nam Asmin. (Za cijelu vijest kliknite OVDJE.)

Sada su isplivale nove fotke i to Aneli sa društvene mreže Facebook.

TETOVAŽE JE ODALE
Foto: Privatna arhiva/Facebook printscreen/Aneli Ahmić

Na fotografijama sa Facebook društvene mreže iz maja 2014. godine, potom i 2016. godine, Aneli likom i kilažom više podsjeća na djevojku čije fotografije su u katalogu.

Kako je i sam Asmin potvrdio, tetovaže se poklapaju.

Tetovaža na zadnjici, na ruci, na ramenu. Procijenite sami.

Foto: Facebook printscreen/Aneli Ahmic/Privatna arhiva Hype
Foto:Printscreen/Aneli Ahmić /Facebook
Foto:Printscreen/facebook /Aneli Ahmić

BONUS VIDEO

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS