calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata!

ODALA SE POROCIMA, LEČILA SE I IZOBLIČILA SE, PA NESTALA: Turbulentan život Ave Karabatić!

Objavio: RHT
25/01/2023 1:00 AM

Poslvetila se slikarstvu

Starleta i rijaliti učesnica Ava Karabatić, već dve godine se ne pojavlje na malim ekranima, pa je očigledno odlučila da se povuče iz javnog života.

Foto: M. M./ATAImages

– Ava ne želi više da bude u medijima i povukla se iz javnog života. Trenutno sa ocem živi u Splitu i smatra da je to najbolja opcija za nju. Ne koristi društvene mreže, a nekoliko puta su joj hakovali Instagram, Fejsbuk i Tviter – rekao je izvor za domaće medije.

– Odala se porocima. Puno pije, a nekoliko puta je i bila na lečenju od alkoholizma. Uz sve to se i dosta ugojila od velike količine alkohola i stresa koji je doživela. Nije joj lako, samo je otac ostao uz nju. Svi prijatelji su je napustili, slabo ima kontakt sa medijima, a nekoliko puta je i gasila karticu na koju su je pozivali razni ljude – zaključuje dobro obavešten izvor blizak starleti za “Blic”.

Foto: Printscreen Instagram

Starleta je još letos dala poslednji intervju, u pisanoj formi, hrvatskim medijima i tom prilikom je otkrila da se posvetila slikarstvu.

– Sada vreme provodim tako što crtam ulje na platnu i ujedno vežbam. Najviše sam sa tatom, jer mi je jako teško. Ne mogu podneti da gledam oca kako je oslabio i izgubio 17 kilograma – poručila je kratko Karabatićeva.

Podsetimo, Ava Karabatić je hrvatska starleta, pevačica i manekenka koja je poznata pod nadimcima „kraljica rijalitija“ i „kraljica drame“. Rođena je 20. maja 1988. godine u Splitu.Ava je po struci farmaceutski tehničar, a školovanje je nastavila na Filozofskom fakultetu u Zadru gde je završila studij italijanskog jezika i književnosti i latinskog jezika i rimske književnosti.

FOTO: Youtube/printscreen

Svoju intimu nikada nije krila od medija, pa je izjavila da je sa 16 godina izgubila nevinost. Smatra da je rođena za intimne odnose, a najneobičnije mesto na kom ih je imala je starački dom.

Starleta je 2010. godine učestvovala u hrvatskom rijalitiju „Farma“. Ispunila je svoju veliku želju i slikala se za „Plejboj“. Proglašena je za devojku meseca, a izbor fotografije za naslovnicu je prepušten njenim obožavaocima. Starleta je 2013. godine u halterima ušla u kuću „Velikog brat“. Već prvo veče se zbližila sa kaskaderom Urošem Ćertićem, ali oboje su tvrdili da nije bilo intimnih odnosa između njih. Nakon toga je učestvovala u rijalitiju “Parovi”, gde je kasnije nekoliko meseci bila i voditeljka istoimenog rijaliti projekta, prenosi “Biografija”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS