calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LJEPOTICE! Šokantne fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! (FOTO)

Objavio: RHT
01/10/2024 5:15 PM

Šokantne fotke Sofije Janićijević

Atraktivna plavuša Sofija Janićijević predstavlja se kao manekenka i poslovna djevojka, a zapravo je u riajlitiju u kome učestvuje pokazala ono najgore. Da je ljubavnica.

Foto: Youtube/Zadrugaofficial/Instagram/menejeblam

Njoj očigledno taj nadimak ne smeta kada je nastavila vezu sa Borislavom Terzićem Terzom, uprkos činjenici da njega napolju čeka trudna vjerenica Milica Veličković.

Šokantne fotke Sofije Janićijević

Ipak, ono što Sofija krije jeste njena prošlost i nimalo atraktivan izgled. Mi smo došli u posjed slika, koje posljednjih dana kruže društvenim mrežama. A najveću pažnju izazvala je fotografija koja dokazuje da je Sofija radila niz estetskih korekcija na licu, kako bi izgledala atraktivno.

Foto: Instagram:menejeblam

Kako se šuška Sofija je uradila operaciju nosa, mačkaste oči, tetovaža obrva, silikonska usta, zubi, povećanje grudi…. Kad uporedite fotografije od ranije i sada, primjetna je razlika.

Sofija se stidi svog ranijeg izgleda, pa je na svom instagram profilu okačila samo svježe slike.

Foto: Prinscreen/Instagram/menejeblam

Promjena je drastična, a komentari i mišljenja su različita. Od onih koji je pljuju da je pretjerala, do onih koji je nazivaju ružnim pačetom. Mi vam donosimo slike njenog sadašnjeg izgleda pa procijenite kolika je drastična razlika. Šta je sve uradila na sebi od operacija, ali i kako će da reaguje Terza kada bude vidio pravo lice svoje nove drage?

Foto: Prinscreen/instagram/jedinstvenas

Tu je i nadograđena kosa, a kako mnogi komentarišu, jedino joj je boja očiju ostala ista. Mada je i to pitanje, do kada?

Foto: Prinscreen/Instagram/jedinstvenas

PORODICA SE ODRIČE TERZE: Svo vrijeme su u kontaktu sa Milicom! Za preljubu krive Sofiju

Pročitajte i: PORODICA SE ODRIČE TERZE: Svo vrijeme su u kontaktu sa Milicom! Za preljubu krive Sofiju.

Oglasio se Terzin brat Miloš Terzić!

Nakon što je Borislav Terzić Terza u rijalitiju potpuno izgubio osjećaj za trudnu vjerenicu Milicu Veličković, pa čak i za bebu koju će da mu rodi, zbog Sofije Janićijević sa kojom negira vezu i nakon poljupca koji su svi vidjeli, oglasio se njegov brat.

Terzin brat Mirloš Terzić svo vrijeme je na vezi sa Milicom Veličković / Foto: Printscreen – Pink  TV

Naime, on je i tokom protekle sezone davao izjave u ime njegove porodice… Sada se uključio u emisiju “Pitam za druga”, te otkrio u kakvom je stanju Milica Veličković nakon Terzinog svakodnevnog flerta sa Sofijom.

Takođe, iznio je i sav prljav veš koji zna o Janićijevićevoj.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS