calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE! “Jelena MNOGO PATI zbog Duška!” Ekskluzivno! Ivka Numerolog otkrila da li će se Karleuša i Tošić POMIRITI?! (VIDEO) Smetaju vam flaše s neodvojivim čepovima? Isprobajte ovaj trik za otvaranje TAMARA ĐURIĆ PRIJAVILA DEČKA DA JU JE PRETUKAO, A ONDA ŠOK OBRT: Ovo su najnoviji detalji navodnog nasilja

OD PRIZNANJA DO “NEKE DRUGE PRIČE”: Sve nelogičnosti u izjavama osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić

Objavio: RHT
18/06/2024 11:55 PM

Sve nelogičnosti u izjavama

Srđan Janković, osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju, biće ponovo saslušan sutra u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Foto: Hype

Razlog ponovnog saslušanja su dodatna pitanja postupajućeg tužioca zbog, kako je navedeno, nelogičnosti u njegovim izjavama.

Sve nelogičnosti u izjavama

Janković je do sada tri puta davao izjave. Uhapšen je 4. aprila i tada je u policiji priznao da je vozio službeni automobil “Fiat Panda” i da je njime udario Danku Ilić. Njegov iskaz se tada poklopio sa svjedočenjem također osumnjičenog Dejana Dragijevića, koji je izjavio i to da je poslije udarca udavio dijete.

Dva dana kasnije, po isteku 48 sati pritvora, Janković je iskoristio svoje zakonsko pravo da se brani šutnjom. A Dragijević je i u tužilaštvu priznao zločin.

Onda je početkom ovog mjeseca Srđan Janković sam preko branioca zahtijevao da bude ponovo saslušan, ali je priču skroz obrnuo.

Suština njegovog posljednjeg iskaza se bazirala na tome da je sve porekao. Da djevojčicu nikada nije vidio, pa samim tim i da nije ni mogao da je udari, da je Dejan nije davio. Kao ni to da je bačena na deponiju.

Tijelo još nije pronađeno

U 10 sati sutra će tužilac “preći” sve njegove prethodne izjave u kojima, kako je navedeno, ima nelogičnosti.

Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac Dejana Dragijević koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premjesti tijelo djevojčice nedavno pušten iz pritvora. Naime, za krivično djelo pomoć počiniocu nakon izvršenja krivičnog djela pritvor ne može trajati duže od dva mjeseca.

Djevojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora.

Policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora. Oni su osumnjičeni da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju. Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

BONUS VIDEO:

(Telegraf/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS