calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA!

OD POGLEDA NA KARLEUŠU SE DIŽE PRITISAK! Pop diva svima zagolicala maštu! Niko ne može ostati ravnodušan (FOTO)

Objavio: RHT
19/06/2024 1:00 PM

Pop diva zagolicala maštu!

Jelena Karleuša je na svom Instagramu objavila novu vrelu fotografiju.

Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

Pop diva svojom objavom je zapalila društvene mreže.

Pop diva zagolicala maštu!

Atraktivna plavuša iz dana u dan oduševljava fanove svojim odjevnim kombinacijama.

JK važi za modnu ikonu koja se oblači po posljednjoj modi. A skoro svaki njen stajling iskopirale su umjetnice, kako sa domaće, tako i sa svjetske scene. Naime, nekoliko puta do sada Jelena je ponijela određene modne detalje, kao i odjevne komade, prije svjetskih zvijezda. Kao što su naprimjer Kim Kardašijan, Bijonse, Niki Minaž,… i tako po ko zna koji put pokazala da je ona ta koja postavlja trendove.

Ovaj put JK je pozirala u dugoj bijeloj haljini. Gornji dio haljine izrađen je u obliku korseta koji je dodatno istakao njenu savršenu figuru. A donji dio izrađen je od čipke u kojoj izgleda još provokativnije.

Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar
Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Ova njena objava je sve oduševila i izazvala lavinu pozitivnih komentara. Pop diva sa svakom svojom odjevnom kombinacijom zadaje domaći zadatak. Jednostavno, Jelena ne prestaje da intrigira javnost, a na njenu ljepotu i harizmu niko ne ostaje imun.

TAMARA ĐURIĆ PONOVO UGRADILA SILIKONE

Pročitajte i: TAMARA ĐURIĆ PONOVO UGRADILA SILIKONE i skinula se u minijaturni kostim! SVE PUCA OD … “Nema ljepše žene od one sa velikim grudima” (FOTO).

Starleta Tamara Đurić je ponovo bila kod plastičnog hirurga, a po svemu sudeći, stavila je nove silkone.

Skinula se u minijaturni kostim! / Foto: Ata Images
Skinula se u minijaturni kostim! / Foto: Ata Images

Tim povodom je na svom Instagramu objavila fotografiju u minijaturnom kupaćem kostimu. Naime, atraktivna crnka je sve nedavno iznenadila nakon što je donijela odluku da izvadi implante.

Prethodne bujne “sedmice” zamijenila je “peticama”, a zatim je odlučila da pokaže svoje novo poprsje.

Nije željela da otkriva detalje o svojoj novoj intervenciji, ali je potvrdila da je ponovo stavila silikone. Nije željela da komentariše ni koliko kubika je stavila…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/S. M. H.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS