calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO

OD MONTEVIDEA DO KATARA: Otvorena izložba reprezentacije Jugoslavije i Srbije na Svetskim prvenstvima u fudbalu

Objavio: RHT
25/11/2022 10:15 PM

U centralnom holu West 65 Mall-u otvorena je izložba “Od Montevidea do Katara: Reprezentacije Jugoslavije i Srbije na Svetskim prvenstvima u fudbalu” – serija arhivskih fotografija gde vidimo retrospektivu naših prethodnih učešća na Svetskim prvenstvima u fudbalu. Izložba je simbolično otvorena dan nakon naše prve utakmice na ovogodišnjem Mundijalu u Kataru.

Foto: Goran Zlatković

Ispred organizacije izložbe obratio se Robert Čoban, direktor Color Media Communications koji je rekao da “ideja o izložbi nastala je iz želje da podržimo naš tim na ovogodišnjem prvenstvu u Kataru. Kako dosta ljudi i ne zna na kojim smo sve prvenstvima učestvovali kao kraljevina Jugoslavija zatim i samostalno od 2006. kada nastupamo kao Srbija. Ovo je jedinstvena prilika za Beograđane koji će uz gledanje utakmica moći da više saznaju o našem istorijatu u fudbalu i nešto i nauče”.

Foto: Goran Zlatković

Okupljene je pozdravio i Savo Milošević, naš proslavljeni fudbaler.
“Izuzetno sam ponosan da sam mogao da predstavljam ovu našu državu dva puta na Svetskim prvenstvima, u Francuskoj i Nemačkoj i zaista su to događaji koje je nemoguće opisati ovako a da shvatite veličinu jednog takvog događaja kao što je svetsko prvenstvo, verovatno najveći događaj koji postoji u svetu”, istakao je on, a tu su bile i članice Ženskog Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Foto: Goran Zlatković

Za kraj večeri okupljene je kroz izložbu sproveo Mihajlo Todić, sportski novinar. Svi koji nisu imali priliku da budu na otvaranju, imaće prilike da svakodnevno posete izložbu u West 65 Mall-u, Omladinskih Brigada 86, u periodu 10.00-22.00h, a od 1. decembra svakog utorka od 18.00 prisustvuju i vođenoj turi kroz ovu izložbu, koja će trajati do 25. decembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS