calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA SE ŠOKIRALA KAD JE UPALA NA NENADOV INSTAGRAM: Našla skandalozne prepiske i flertovanje Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO) U BH Film programu 30. SFF-a 27 svjetskih i dvije internacionalne premijere Poznat identitet policajke koja je oduzela sebi život u Sarajevu Poslije svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno vjenčanje? ŠOK PREOKRET! Beč se priprema za velike gužve: Stiže najveća pop zvijezda današnjice, karte rasprodane u rekordnom roku Medicinska sestra osumnjičena za pokušaj krađe novorođenčeta iz porodilišta TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane “SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima napravila šuplju pitu! Ronda i mašta o buregdžinici (VIDEO) Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku

OD ANELINE KĆERKE SE JOŠ KRIJE DA NJENA MAMA TRUDNA: Drama u domu Ahmića

Objavio: RHT
09/06/2024 7:00 PM

Od Aneline kćerke se još krije

Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

O trudnoći Aneli Ahmić bruji kompletna regionalna javnost, a vijest da je u drugom stanju nije lijepo prihvatila ni njena porodica. Sita Ahmić, Anelina sestra, smatra da joj veza sa Markom Janjuševićem Janjušem definitivno nije trebala. Kao ni trudnoća, ali će biti uz sestru u svakom trenutku. Ma koju odluku ona donijela.

Od Aneline kćerke se još krije

-Da li si mogla i u snu da pomisliš da će Aneli ostati trudna i to baš sa Janjušem? Da li si imala to bar pet posto u mozgu – pitao je voditelj Situ.

– Ne, nikako, Aneli je djevojka koja je imala ozbiljne momke koji su bili uspješni. Držali su je kao malo vode na dlanu. Ona nikada nije htjela da postane majka – to su bili neki njeni razlozi. Ali mi uopšte nije jasno zašto ovo radi. Da se bar malo probudi iz bunila i kaže da li sam ja normalna? Šta sam ovo dozvolila sebi. Aneli nam je ostavila jednog monstruma napolju da bi unutra našla drugog koji će krenuti da radi protiv nas od unutra. I mi imamo apsolutno pravo da se miješamo u to, jer smo meta. I ko god da kaže da je to ljubav, ja bi ih samo pitala da li oni žele svojim majkama i kćerkama takvog jednog čovjeka – rekla je Sita.

Foto: ATAIMAGES/Printscreen Youtube/Zadruga Official/HypeTV

– Nora je još uvijek mala, ali me zanima da li ste joj možda rekli da će dobiti brata ili sestru? Da li ste razgovarali sa njom o trudnoći – pitao je voditelj.

– Nije, mi to maloj ne govorimo. Premala je za te stvari. Aneli nije osoba koja zavisi o meni ili o majci, ona može sama da donosi odluke. Ali, imam pravo da iznesem svoje mišljenje jer to donekle remeti i moj život – rekla je Sita.

MAJA OGADILA MIONU SVIM MUŠKARCIMA!

Pročitajte i: FUJ! MAJA OGADILA MIONU SVIM MUŠKARCIMA! Sramotni detalji šokirali javnost.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS