calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

OBMANULI JAVNOST! Lagali narod da su u braku, sve objelodanili u emisiji uživo, cimeri u šoku!

Objavio: RHT
20/02/2024 11:55 PM

OBMANULI JAVNOST!

Skandal neviđenih razmjera u Eliti, Darjan priznao da je sve sa Snežom bila farsa

Darjan
Foto:Printscreen

U toku današnje debate u Eliti, učesnik Darjan Radumirović priznao je da je, zajedno sa Snežom, slagao da su u braku, kako bi obmanuli sve zarad opstanka.

Naime, on i Sneža su upali u ozbiljnu raspravu, a na kraju su izgovorene i veoma teške riječi.

 Nije slijep onaj koji ne vidi, nego onaj ko ne želi da vidi, ja sam uvijek saznala sve kad me je dečko varao u Crnoj Gori, Darjan je sve demantovao svojim lažima, njemu je odgovaralo da me laže, pa samo neka laže, na kraju će završiti kod Miljane – rekla je Sneža.

Darjan
 Foto:Tvpink/ obmanuli javnost!

– Žene su jako spretnije u laganju, muškarci su hvalisavi i prepričavaju to drugima. Dok žene to mnogo bolje skrivaju, zato smatram da žene mnogo više varaju jer su spretnije i nemaju potrebu da se hvalisaju. Ovdje mogu da se iznesu dokazi da je Sneža rekla da želi da se priča da smo u braku kako bi imali veću težinu i kako bi napravili određenu priču – rekao je Darijan i šokirao izjavom.

Podsjetimo,

Miljana Kulić i Darjan Radumirović trenutno borave kao učesnici u “Eliti”, gdje su i započeli svoju vezu.

Nedavno je održana igrica “Koliko se dobro poznaju parovi?”

Jedan od parova bili su Miljana i Darijan. Miljana je šokirala sve urnebesnim odgovorima, otkrila da joj je Bebica najveće razočarenje zato što joj je vrijeđao porodicu, Darijan je pohvalio Miljanino ljubljenje i to što ima lijepu guzu i lice.

-Da li je za njega ljubav sa Snežom bila prava ili je znao da neće uspjeti? -pitao je Darko.

-Miljana je napisala da je bila prava ljubav, Darijan je napisao suprotno, da je nikada nije ni volio.

alo.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS