calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar…

Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…”

Objavio: RHT
28/10/2024 12:15 PM

Objavljena stravična prepiska

Maloljetnik, koji je ubio policajca Ozrena Marana i ranio njegovog kolegu Avdu Hasanovića u policijskoj stanici u Bosanskoj Krupi, na društvenim mrežama napisao je razloge zašto to radi, a u vehabijski pokret ubacio ga je njegov amidža, piše “Dnevni avaz”.

Foto: Screenshot /Screenshot Facebook profila maloljetnog teroriste

Objavljena stravična prepiska

“Evo moj razlog zašto napadam policiju: Podržavanje cionista, želja za EU, ubijanje nevinih muslimana i ubistvo Jusufa Barčića. Nemoj mi više pisati, osim ako ne želiš policiju za svojim vratom”, napisao je maloljetnik jednom poznaniku.

Pozivajući se na saznanja iz Federalne uprave policije (FUP), “Avaz” navodi da je stric od maloljetnika radnik opštine Bosanska Krupa.

U FUP-u su, kako navodi pomenuti medij, već imali informacije da je on član vehabijskog pokreta, ali ne i o eventualnom počinjenju krivičnog djela, pa nije bilo nikakve reakcije.

Maloljetniku je Opštinski sud u Bosanskoj Krupi odredio jednomjesečni pritvor.

Prema informacijama Sipe i Tužilaštva BiH, uhapšeno je sedam osoba na području Unsko-sanskog kantona koje se dovode u vezu sa ovim terorističkim napadom.

STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat

Pročitajte i: STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat.

Policiju je o događaju obavijestio radnik KPZ-a Mostar, koji je u 21.40 sati prijavio da je jedan zatvorenik ubo drugog nožem u vrat

Ubistvo u KPZ Mostar / Foto: Avaz
Ubistvo u KPZ Mostar / Foto: Avaz

Zatvorenik Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Mostar, D.S. (35) iz Sarajeva podlegao je sinoć u mostarskoj bolnici. Nakon što ga nožem u vrat ubo osuđenik A.Š. (37) iz Mostara.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Avaz/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS