calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći

Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni

Objavio: RHT
28/10/2024 9:30 AM

Objavljena dugoročna prognoza

Miholjsko ljeto se nastavlja

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove ima magle.

Objavljena dugoročna prognoza

“Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Dnevna temperatura zraka od 19 do 26 stepeni.

U utorak, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U ostalim područjima jutro pretežno oblačno sa maglom po kotlinama. Postepeno smanjenje oblačnosti tokom dana. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od osam do 14, na jugu do 16, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 26 stepeni.

Jutro oblačno

Na jugozapadu Bosne sunčano. U ostalim područjima jutro oblačno sa maglom po kotlinama. U ostatku dana postepeno razvedravanje. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 25 stepeni.

U četvrtak, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 25 stepeni.

U petak, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od četiri do deset, na jugu do 13, a dnevna od 14 do 20, na jugu do 24 stepena.

OTVORIO DUŠU Haris Džinović: Desi se da plačem i po 300 kilometara dok vozim! “Razvod nije turbulencija”

Pročitajte i: OTVORIO DUŠU Haris Džinović: Desi se da plačem i po 300 kilometara dok vozim! “Razvod nije turbulencija”.

Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom

Foto: Hype

U velikoj ispovijesti za srbijanske medije pjevač Haris Džinović otvoreno je govorio o porodici, razvodu i odnosu sa djecom Kanom i Đinom.

Iako se u medijima već mjesecima govori o njegovom razvodu od supruge Meline, Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte i POČELO ODBROJAVANJE DO STARTA RIJALITIJA “IMANJE” Saša Mirković: Gledaćete ono što do sada niste imali priliku! “Mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju”

Osnivač i vlasnik Hype porodice Saša Mirković odradovao je danas armiju pratilaca koji sa nestrpljenjem očekuje start novog rijaliti programa “Imanje”.

– Svi objekti na Imanju su renovirani i spremni da ugoste učesnike najslobodnijeg, najprirodnijeg, najtoplijeg, najodgovornijeg… rijaliti programa na Svijetu. – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu, te dodao i ovo:

– Gledaćete ono što do sada niste imali priliku da gledate jer mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju. Da pokažemo da smo radnici, a ne neradnici. Da naši učesnici imaju osjećaje za ljude, drugove i društvo u cjelini, kao i prirodu i životinje. A da mi kao produkcija nećemo iz njih da izvlačimo zlo nego dobro i da ćemo to da propagiramo. Zdravi i srećni bili. Do gledanja…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS