calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANITA UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA: Pobjednica rijalitija ne skida osmijeh sa lica, evo o kome je riječ Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO)

OBJAVLJEN SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ MLADENOVCA Ovako su specijalci priveli pravdi Uroša Blažića (VIDEO)

Objavio: RHT
05/05/2023 3:52 PM

U akciji hapšenja Uroša Blažića (21) koja je trajala cijelu noć, učestvovalo je preko 600 policajaca i više od 50 pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ). Oni su prvo opkolili osumnjičenog u kući njegovog ujaka u selu Vinjište kod Kragujevca, a MUP Srbije je izdao snimak hapšenja na kojem se vidi kako su specijalci izvršili hapšenje.

Foto: Printscreen MUP

Uhapšeni se sumnjiči da je sinoć u selu Malo Orašje kod Smedereva iz vatrenog oružja usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca, usmrtio još tri osobe i osam ranio. Nakon toga je, prema sumnjama policije, zaustavio taksistu i primorao ga da ga odveze do sela Vinjište kod Kragujevca, gdje je na kraju uhapšen.

U akciji hapšenja učestvovali su pripadnici Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za obezbeđenje, Saobraćajne policije, Službe za specijalne istražne metode, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije…

Foto: Printscreen MUP

Uroš Blažić se trenutno nalazi u pritvoru i očekuje ga suđenje za teška krivična djela koja mu se stavljaju na teret. Policija nastavlja sa istragom kako bi otkrila i utvrdila sve okolnosti ovog zločinača, kao i eventualne saučesnike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS