calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada

ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić

Objavio: RHT
29/06/2024 9:00 PM

Objavila fotke sa vjenčanja


Ana Korać, poznata starleta, često dijeli trenutke iz svog privatnog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Objavila fotke sa vjenčanja/Photo: Printscreen Instagram/anakorac

Među tim objavama, naročito se izdvajaju fotografije sa njenim sinom, koje redovno izazivaju brojne pozitivne reakcije i komentare. Međutim, jedna osoba je do sada ostajala van javnog fokusa – njen suprug.

Danas je Ana napravila presedan i po prvi put javno pokazala svog izabranika. Naime, na svom Instagram profilu objavila je seriju emotivnih fotografija na kojima se nalazi sa svojim suprugom.
Starleta je pozirala u zagrljaju svoje jače polovine, a identitet mu je ponovo sakrila. Preko njegovog lica stavila je stiker crvenog srca, a ono što možemo da vidimo je da su oboje vidno dotjerani.

U opisu objave Ana je napisala: “Vjenčanje”, zbog čega se nagađa da li je riječ o njenom intimnom činu ili je starleta samo bila gost na nekoj svadbi. Starleta je objavila i niz storija na kojima se vidi da zvanice zabavlja legendarni Čola.

Muž bivše zadrugarke obukao je svečano, teget odjelo, dok je Ana blistala u uskoj, bijeloj haljini sa cvijetom oko vrata.

Suprug Ane Korać je misterija za javnost. Ono što se o njemu zna jeste da je poprilično bogat i da ima razvijen privatni biznis, te iz tog razloga ne voli javna eksponiranja. Koraćeva je u više navrata izjavila da joj ne smeta što njen dragi bježi od objektiva i da poštuje njegovu želju da ostane anoniman.

Čitajte i : ŠA JEDVA STOJI NA NOGAMA! Pozlilo mu zbog svadbe Mione i Stanislava, ne može da dođe sebi!

Nakon što su završeni pregovori, Stanislav Krofak i Lepi Mića uspjeli su da otkupe mladu, Mionu Jovanović.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hype.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS