calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO)

Objavio: RHT
28/10/2024 2:15 PM

OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU

Hitno moralo da reaguje obezbjeđenje!

OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

U ranim jutarnjim satima u rijalitiju je došlo do žestokog verbalnog okršaja između takmičara Stefana Korde i Raška Mladenovića.

OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU

Kako saznajemo, Stefan je bio izuzetno bijesan zbog ponašanja Raška, te je počeo da ga žestoko psuje pred ostalim ukućanima.

S obzirom na to da je situacija postajala sve napetija, obezbjeđenje rijalitija je bilo u pripravnosti kako bi spriječilo eventualni fizički kontakt između dvojice takmičara. Kao što je poznato, fizički kontakt je najstrože zabranjen u rijalitiju, te je reakcija obezbjeđenja bila promptna i efikasna.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

 Ti si nasillnik, klošar, p*čka i lopov. Ti češ nekog da maltretiraš, j*bem li ti ja mamu u p*čku. Smrade matori, imaš li dijete kući – rekao je Korda.

 Šta ti hoćeš od mene – pitao je on.

– Pusti ga – rekao je Mića.

– Čovjek me gurnuo, ništa mu nisam uradio – kazao je Korda.

Dok se verbalni sukob odvijao, ostali ukućani su bili uznemireni i pokušavali su da smire situaciju. Neki od njih su pokušavali da razdvoje Stefana i Raška, dok su drugi samo posmatrali situaciju sa nevjericom.

Disciplinske mere


Nakon što je situacija kulminirala, produkcija rijalitija je reagovala i odvojila dvojicu takmičara. Takođe, očekuje se da će biti donijete određene disciplinske mjere povodom ovog incidenta. A biće interesantno vidjeti kako će se odraziti na dalji tok takmičenja.

Kako da zadovoljite stariju damu?

Pročitajte i: Kako da zadovoljite stariju damu?

Kako da zadovoljite stariju damu?
Foto: Pixnio/Ilustracija | Kako da zadovoljite stariju damu?

Sajt EliteSingles je analizirao podatke 450.000 članova i otkrio da mladići starosti od 20 do 29 preferiraju žene koje su tri do šest godina starije od njih.

Međutim, kada seksualno iskustvo nije baš na vašoj strani, kako da zadovoljite svoju djevojku? Nekoliko kuguarki je za portal Askmen otkrilo šta ih uzbuđuje, a šta ih totalno odbija kod mlađih muškaraca, prenosi Espreso.

Smirite se i udahnite duboko

“Bila sam sa šest godina mlađim muškarcem i moram da priznam da seks na početku nije bio pretjerano sjajan, a pogotovo su bili nevješti njegovi prsti. Nije bio nježan, pogotovo kad je moj klitoris u pitanju, pa sam sve vrijeme morala da ga upozoravam. Nije dobro reagovao na kritike i bio je uvjeren da zna šta žene vole. Mislim da je sve to negativan uticaj porno kulture”, Dženi (28).

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS