calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU ZBOG TERZE! Voditelj IZAZVAO haos, uslijedila HITNA reakcija! (FOTO)

Objavio: RHT
01/10/2024 4:15 PM

OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU

OBEZBEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU  Foto:YT

OBEZBJEĐENJE ULETILO U BIJELU KUĆU Foto:YT

U toku emitovanja emisije sa voditeljem, tema koja je izazvala veliku pažnju jeste odnos između Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze. Reper Nenad Aleksić Ša je dobio priliku da iznese svoje mišljenje, koje je bilo izuzetno oštro i kontroverzno.

Naime, Ša je otvoreno kritikovao Terzu, optužujući ga za neodgovorno ponašanje i nazivajući ga različitim pogrdnim imenima. Pored toga, on je istakao da je primijetio kako se Sofija i Terza ponašaju, te da je čak vidio i njihov poljubac. Njegove riječi su izazvale burne reakcije, a posebno je bila upečatljiva njegova tvrdnja da Terza nije spreman za ulogu oca.

Terza i Ša započeli žestok sukob

– Terza je vapio za tim da bude prva tema, ostvario si taj cilj na idiotski i kretenski način. Ovo je sramno i debilno. Primijetili smo Milena i ja juče kako se Sofija i Terza kreću i bio je i famozni poljubac. Usta na usta, videli smo iz prve ruke. Nemam lijepo mišljenje o Milici, ali on je prešao neki nivo. Čeka dijete s njom i on to tako olako skapira, kao dijete će biti obezbeđeno. Najlakše je svrš*ti u nekoga i pobjeći u rijaliti. On nije spreman za to, on je i dalje neiživljeni klinac. Ti si jedan klošar, majmun, smećar. Pobjegao si u rijaliti, da bi dobio parče p*čke. Ne umiješ da smuvaš djevojku, jer si k*rton – rekao je Ša

Terza i Ša započeli žestok sukob

 Ti si džukela jedna, ja sve ustanem i kažem. Budalo, imaš godina kao Mionin otac – ubacio se Terza.

– Sofija, pun gas i radi to još jače. Jedva čekam trenutak kad ćeš kukati, jer je on glup kao k*rac. Dobar čovek koji pušta suzu, ovamo psuje decu i vara trudnu ženu. Ti si bre već ostavljen, nakazo – rekao je Nenad.
– Djevojka ti rekla da imaš zube kao konj, zamisli blama – rekao je Bora.

– Bog sve vidi, ja ne gotivim Milicu, ali ovo… – rekao je Aleksić.

BONUS VIDEO:


Hypebih.ba/Republika.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS