calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nasilje ne prestaje: Učesnik rijalitija udaren metalnim predmetom! Jauci odzvanjaju imanjem “Lukas je završio karijeru kod mene, nikad se neću pomiriti sa njim!” Milica Pavlović brutalno iskrena o bivšem drugu, odmah se oglasio i folker: Nebitna je… Prva pobjeda Bosne u ABA 2 ligi: U Skenderiji srušena Sutjeska David Dragojević sa djevojkom otvorio vrata stana od 500.000€! “Vjenčanje će biti u krugu porodice!” Jablanica: Policija pretražuje područje? Šta se upravo dešava? Šta mještani žele? Je li na pomolu pomirenje Filipa i Aleks? VIDEO ISTINE “Produkcija nam gura TABLETE u usta dok spavamo!” Rijaliti učesnik u POLICIJI podnosi PRIJAVU? “Beba liči na mene! Sve bivše su mi čestitale!” Darko Lazić postao otac po treći put! Otkrivamo ko je nova djevojka Mensura Ajdarpašića? Ima da nastane haos na javnoj sceni ANELI AHMIĆ PONIŽENA KAO NIKADA DO SADA! Otkriveno šta je uradila u rijalitiju, javnost bijesna: “Ona je dvolična, sada je sve jasno!” POGINULA KĆERKA POZNATOG SRPSKOG ROKERA! Stravična saobraćajka, imala je samo 25 godina, porodica slomljena od bola! U sarajevskom naselju pokrenuto klizište: Posljedice mogu biti katastrofalne Policija ušla u kamenolom, slijede hapšenja! Šta se trenutno dešava u DONJOJ JABLANICI? Mensur Ajdarpašić: Filip Car je govedo koje jedva hoda! Tamo niko nema obraza Fatima daje savjete kako puno pojesti, a imati savršenu liniju! Ja jedem pitu, ali ovo je tajna? Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice

O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć

Objavio: RHT
09/10/2024 4:45 PM

O OVOME SE ŠUTI?!

Dječaku-ubici K. K. pozlilo je tokom svjedočenja u postupku koji se vodi protiv njegovog oca, piše “Kurir”.

O OVOME SE ĆUTI?!
Foto: Društvene mreže

O OVOME SE ŠUTI?!

Ljekari, koji su boravili u zgradi beogradskog Specijalnog suda tokom ispitivanja dječaka-ubice, intervenisali su u sudnici pošto je K. K. pozlilo tokom suđenja. Odmah su ga pregledali, izmjerili mu pritisak i ispitivanje tinejdžera, koji je 3. maja prošle godine u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbjeđenja, nastavilo se…

O OVOME SE ĆUTI?!
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bs

Ispitivanje je nastavljeno

Sudija je pitao svedoka kako se osjeća i da li može da nastavi da odgovara na pitanja, na šta je on odgovorio potvrdno. Pošto su i ljekari konstatovali da njegovo zdravstveno stanje nije narušeno, ispitivanje je nastavljeno”, otkriva izvor “Kurira”.

Podsjetimo, svjedočenje maloljetnog ubice o zločinu, ali i svemu onome što mu je prethodilo, počelo je jučer nešto poslije 10 sati. Uz dvije kraće pauze, on je gotovo tri sata odgovarao na pitanja.

Pitanja mu je postavljao glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović, a zatim i advokati. Posle pauze koja je bila određena ispitivanje su nastavili roditelji ubijene djece”, kaže izvor pomenutog medija.

FUP se oglasio o hapšenju Armina Ćuluma

Pročitajte i: FUP se oglasio o hapšenju Armina Ćuluma: Uhapšeni pripadnici međunarodne kriminalne grupe.


U toku su pretresi lica, mjesta i druge radnje, koje provode službenici Federalne uprave policije

FUP o hapšenju Armina Ćuluma / Foto: RTRS

Foto: RTRS

Federalna uprava policije od sinoć provodi operativnu akciju „Geko“ pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine

Ona ima za cilj dokumentiranje krivičnog djela „Organiziranog kriminala“ u sklopu koje je lišeno slobode više osoba. Kako su naveli iz FUP-a, članova međunarodne kriminalne grupe.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Kurir/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS