calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mensur u SUZAMA “Uvijek me neko IZDA! Filip Car je SMEĆE! Stefan Karić je u pravu za SVE!” Glumački par jedva prekinuo ljubavni zanos pred kamerom: Scena seksa postala baš strastvena Filip Car ljutito opleo po rijalitiju i Aleksandri! Svi su se našli na tapeti! A ovo je poručio Maji? Dječak iz Jablanice ostao siroče poslije razornih poplava u BiH Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju? “Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući? Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice: Sjedili smo bespomoćno u kući i čekali jutro RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO)

O OVIM FOTKAMA SVI BRUJE: Novak Đoković u zagrljaju najzgodnijih žena na planeti!

Objavio: RHT
13/04/2022 8:30 AM

Novak Đoković, najbolji teniser sveta trenutno se nalazi u Monaku. Srpski sportista privukao je veliku pažnju svetskih medija, obožavatelja ali i slavnih ličnosti.

Foto:Printscreen/Profimedia

Kako to obično biva Novaka su opkolili obožavatelji, a najveću pažnju privukla je fotografija sa dve lepotice. Naime, reč je o manekenkama “Victoria secret” – Izabel Gular i Stela Maksvel.

Foto:Printscreen/Profimedia

Njih dve su privlačile veliku pažnju tokom čitavog dana, a neretko su bile u društvo Marka Veratija i Nejmara, čak su i u loži sedele iznad njih. Uspele su da se fotografišu sa Novakom Đokovićem, i upravo te fotografije postale su veoma popularne i za kratko vreme su obišle svetske i domaće medije.

Pre toga je Đoković pimplovao loptu sa Nejmarom i Veratijem, zvezdama Pari Sen Žermena, a Italijanu je čak poklonio i lopticu sa posebnom porukom. Izabel je uspešna manekenka i devojka Kevina Trapa, golmana Ajntrahta koji je nekada branio za PSŽ.

Foto:Printscreen/Profimedia

Ona je jedan od najpoznatijih “Viktorijinih anđela” na planeti i mnogi je smatraju najlepšom manekenkom planete.

Pogled na njeno telo ostaviće vas bez daha, a nije tajna da Izabel svakodnevno vredno trenira, a vežbe često kači i na svoje društvene mreže.

Izabel je rodom iz Brazila, ali ima i italijanske krvi, a njena karijera krenula je sasvim slučajno. Zapazio ju je modni skaut kada je otišla u prodavnicu sa svojom majkom i odatle je sve počelo.

Izvor: hypebih.ba/Stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS