calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NOVO SKANDALOZNO PONAŠANJE SLAVNIĆA: Zvezdan besneo zbog suočavanja sa bivšom ženom, pretio, razbijao, a onda je usledio šok!

Objavio: RHT
05/02/2023 9:30 AM

Zvezdan Slavnić, učesnik popularnog rijaliti programa, pokazao je agresivno ponašanje prema nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić tokom prethodne noći.

Foto: Printscreen

U strahu da će biti raskrinkan tokom novinarskog pitanja, Slavnić je prekinuo izlaganje supruge time što joj je polio krevet vodom, a potom je razbio tanjir s hranom u zid.

– Čoveče, imaš li ljudskosti u sebi? Govno jedno! Skloni mi se s očiju, uništio si mi život. Nemam šta da jedem, ovo mi je bilo jedino što imam! – plakala je Ćurčićeva, kojoj je Slavnić zapretio da će joj tek pokazati na šta je spreman ukoliko ga bude provocirala i nazvao ju je „govnarskim smradom koji će tek pokazati svoje pravo lice“.

Foto: Printscreen

Iako su se supružnici završno smirili i zagrlili, Ćurčićeva je izazvala šok kada se vratila u krilo Slavnića nakon nasilnog ponašanja.

– Šta tebi to smeta? Jok, nego ću sa tobom da živim. Bio sam ti dobar dok sam donosio pare. Tad sam ti bio najbolji i mogla si da živiš sa mnom – odbrusio je Slavnić.

U raspravi, Slavnić je Ćurčićevu nazvao sponzorušom, što je izazvalo emotivni slom kod nje. Ovakvo nasilno i neodgovorno ponašanje nije prihvatljivo i potenciranje nasilja u bilo kojem obliku neće biti tolerisano.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS