calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE?

NOVI TV PROGRAM “HYPE 2” dostupan širom Evrope!

Objavio: RHT
08/08/2023 9:19 AM

Revolucija televizijskog emitovanja nastavlja svoj nesmanjeni tok sa najnovijim igračem na sceni – Hype 2 televizijom. Ovaj mladi televizijski kanal sve više privlači pažnju gledalaca širom Srbije i Kosova i Metohije, postavši nezaobilazna destinacija za ljubitelje raznovrsnog i inovativnog sadržaja. Hype televizija, koja se već istakla kao najbrže rastući televizijski brend, sada ponosno objavljuje da je Hype 2 dostupan svima, bilo gdje da se nalaze.

Foto: HYPETV

Gledaoci širom zemlje će biti oduševljeni činjenicom da mogu uživati u bogatstvu Hype 2 sadržaja preko različitih kanala. Na teritoriji Srbije, Hype 2 će biti dostupan putem Iris TV kanala 604, mSAT TV kanala 106, Supernova (Muve n GO) kanala 702, Iris GO (Start, Max) kanala 94, kao i Arena Cloud kanala 133. Ovaj širok spektar dostupnih kanala omogućiće gledaocima da prate svoje omiljene programe i emisije bez obzira na izbor televizijskog provajdera.

Za gledaoce na teritoriji Kosova i Metohije, Hype 2 je takođe pripremio nezaboravan televizijski doživljaj. Kanal će biti dostupan preko m:tel D.O.O KiM kanala 604, m:SAT TV (KiM) kanala 106, VGN NET kanala 23 i Herc Int kanala 45. Na taj način, Hype 2 nastavlja svoju misiju da pruži visokokvalitetan i raznovrstan sadržaj svima, bez obzira na geografsko porijeklo ili mjesto boravka.

Takođe, ako ste u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori ili Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, glavni i odgovorni urednik i direktor Hype produkcije Saša Mirković objavio je na svom Instagram profilu na kojim kanalima možete gledati Hype 2 televiziju.

Foto: Printscreen Instagram

Sa obećanjem novih, uzbudljivih programa Hype 2 televizija poziva sve gledaoce da se pridruže ovoj revoluciji zabave. Bez obzira da li ste na udaljenom putovanju, opušteno kod kuće ili usput, Hype 2 će biti vaš vjerni saputnik, pružajući vam zabavu na svakom koraku.

Hype 2 televizija – ne samo da prati trendove, već ih i postavlja. Uđite u novu eru televizijskog iskustva i dozvolite da vas Hype 2 odvede na nezaboravan put zabave i informacija, gdje god da se nalazite.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS