calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu”

Novi trend hara Tiktokom, djevojke na meti: “Ljudi, ovo više nije normalno…” (VIDEO)

Objavio: RHT
20/07/2023 11:40 PM

Takozvani “prenkovi” na Tiktoku postaju iz godine u godini globalni trendovi, a šale s lažnim prosidbama su one koje su trenutno aktuelne na ovoj društvenoj mreži i ljudi su u nevjerici.

Foto: Printscreen TiKTok

Naime, sve veći broj muškaraca pred kamerama prosi svoje djevojke, nakon čega im, kada oduševljenje prođe, objasne da je ipak sve bila šala. Ovakav trend, smatraju prije svega djevojke, nije dobar po ljubavne veze.

“Dečko me lažno prosi tokom svakog romantičnog putovanja da ću, ako me ikada bude stvarno i zaprosio, pomisliti da se i tada radi o šali”, izjavila je fitnes instruktorka Fiona Simpson u jednom od svojih video-snimaka na Tiktoku. Partneri uvijek kada prave video-snimak lažne prosidbe, to rade sa sve spuštanjem na jedno koljeno.

Takođe, muškarac koji je na Tiktoku poznat pod imenom “Farmer Wil”, napravio je nekoliko snimaka do sada u kojima svoje prosidbe sprovodi na nasumično odabranim djevojkama koje sretne na ulici.

Vodeći druga sa sobom koji sve snima, Wil na ulici zaustavlja nepoznate djevojke, i na koljenima pita ono čuveno “hoćeš li da se udaš za mene”. Njegov posljednji video-snimak u kome lažno prosi nepoznatu djevojku pregledan je 5,4 miliona puta.

“Mislim da mi prava djevojka, ako nastavim s lažnim prosidbama, zapravo neće vjerovati kada odlučim da je vjerim stvarno”, napisao je on u viralnom video-snimku.

Nažalost, on nije jedini koji se šali na ovaj način jer video-snimci lažnih prosidbi kruže društvenim mrežama, a mišljenja korisnika su, i te kako, podijeljena – gdje većina nije oduševljena.

@farmerwill_

I think if i carry on fake proposing- she wont belive me when i do

♬ Summer Background Jazz – Jazz Background Vibes

“Da li sam ja jedini koji misli da je ovo smiješno”, “Samo vježba za pravu stvar”, bili su pozitivni komentari.

A onda su uslijedili i oni u većini, negativni komentari.

“Ovo nije šala. Bila bih jako ljuta”, “Ovo je za mene crvena zastavica, ne šali se sa mojim osjećanjima”, “Činjenica je da on misli da je prosidba šala govori dosta o njemu” glasili su komentari onih koji ovaj trend definitivno ne podržavaju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS