calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NOVI SEVERININ SKANDAL: Pevačica BRUTALNO uvredila publiku! (FOTO)

Objavio: RHT
09/03/2022 8:00 PM

Severina Vučković sve više se upliće u politiku, a sve manje u pevanje, što joj je primarni zanat bio godinama. I dok se od nje očekuje da snimi poneku pesmu i održi neki koncert, ona se sve više bavi političkim temama. 

Proteklog vikenda imala je nastup u Bosni i Hercegovini na kom je sve šokirala pojavivši se u trenerci, a ne u nekom kostimu koji više otkriva nego što pokrva, kao što je publika do sada navikla kada je reč o njoj.

Ovo joj je publika u Brčkom, gde je nastupila u trenerci, zamerila jer su želeli da vide pevačicu, a ne Severinu koja kao da je krenula do prodavnice, te je ona objasnila zbog čega je morala da peva ovako obučena:

– Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni tačne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvredila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvredim odećom deo publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Daklem, celom bendu dala sam baš za nastup u Brčkom da sašije trenerke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politički vrhuški distrikt toliko se prepao da je pritom zaboravio da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine- napisala je Severina kojoj je vlast u Bosni i Hercegovini zabranila da nosi garderobu s političkim obeležjima druge zemlje, pa dodala:

– Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala da se presvučem bila je putna trenerka. Da je sve što vam kažem tačno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, izvinjenje publici… Slava Ukrajini! Živela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj.

IZVOR: INFORMER.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS