calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje!

Novi RAT na pomolu! Lukas opleo po Karleuši! Ovo nije knjiga za odrasle, ako takvu budem pisao pojaviće se i ona!

Objavio: RHT
12/06/2021 8:43 PM

Popularni pevač Aca Lukas, nedavno je objavio svoju prvu knjigu “Ovo sam ja”, a tom prilikom krenule su i razne spekulacije o likovima koji se pojavljuju u knjizi.

Jelena Karleuša i Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Poznato je, da popularni folker i samoproklamovana diva Jelena Karleuša, nemaju lep odnos, pa iako često završe zajedno u medijima zbog njihovih svađa, Lukas Karleuši nije posvetio ni jednu jedinu reč.

Porazgovarali smo o tome sa njim, a on je eksluzivno za naš portal o Jeleni rekao da nije dovoljno bitna da se pojavi u njegovoj autobiografiji, te da ako bude pisao priručnik za odrasle, sasvim sigurno će joj više posvetiti od jedne reči.

– Neki i neke , kako vidim očekuju cela poglavlja o sebi u knjizi. Naravno da o mnogima od njih nema ni reci a kamoli poglavlja , jer sam se u ovoj knjizi bazirao samo i iskljucivo na meni bitnim likovima , i u dobrom i u lošem kontekstu ! Ovi koji očekuju čitava poglavlja, bi trebalo da znaju da ovo nije “priručnik za odrasle“ , tako da iz tog raloga mnogima od njih nema mesta u ovoj knjizi ! Ako jednog dana budem došao u situaciju da pišem XXX štivo, ( u šta čisto sumnjam da će se desiti) svakako ću i njihove živote i karijerice uzeti u obzir!- rekao je Lukas.

Izvor: Republika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS