calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Gornja Višnjica u vodi: Iznenadićete se kad vidite ko najbolje pliva u “Život sa dvije žene” BLAM! ASMIN SE RUGA ANELI! Njegova izjava zapalila mreže! Brutalna reakcija nakon što je starleta kupila auto! Novi gol Džeke: Dijamant nema milosti za Lugano MIA O PREVARI! Pjevačica sve šokirala, progovorila o mužu pomenula i bebu! MIONA I ŠA SPREMAJU PJESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno donijeli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pjevačica iznijela šokantne detalje, pomenula i Milana Stankovića PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osjećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV Dalila nosi KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promijenio vjeru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) “PREKO KREVETA ZARADILA ZA NOVI AUTO!”Aneli se pohvalila bijesnom mašinom, pa uslijedile skandalozne uvrede na njen račun Najbolja fotografija OI u Parizu izgleda nestvarno, evo kako je nastala Nives se pohvalila kako barata veslom: Pratioci oduševljeni nečim drugim što je pokazala Sultanu Elmedinu dozlogrdilo da trpi: Isplivala Memina podmuklost i niski udarci Ova tri horoskopska znaka ostvariće želje u avgustu PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE ANITE I ANĐELA! Sve puca od strasti ANELI TRAŽI DNK TEST: Njene riječi kidaju DUŠU na komade! (FOTO)

NOVI OBIČAJI U ŠVEDSKOJ: Familija tukla ženu i pretila da će je zapaliti jer su posumnjali da nije devica! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/12/2022 10:15 AM

Nakon što žena u Norrbottenu nije krvarila tekom odnosa s novim mužem, bila je izložena dugotrajnom zlostavljanju od strane muža i njegovih roditelja. Pretili su joj i da će je spaliti živu. Tako stoji u novoj optužnici.

Foto: Screenshot Youtube

Par se venčao u svojoj otadžbini 2021., ali je žena došla u Švedsku tek u aprilu 2022. Tada bi, prema tradiciji, brak bio sklopljen na zabavi kod muškarčeve porodice, izveštava SVT Nyheter Norrbotten.

Ali tokom snošaja mlada nije krvarila. Muškarac i njegova majka protumačili su to tako da žena pre snošaja nije bila devica i da je time povredila čast porodice.

Ženi su muškarac i njegovi roditelji nekoliko sati pritili i maltretirali je. Prema optužnici, tukli su je rukama i nogama. Pretili su joj nožem i mučenjem, da će je odvesti u šumu i živu zapaliti. Žrtva je na kraju uspela pobeći iz stana i zatražiti pomoć od prolaznika.

Tužilac smatra da je pitanje časti otežavajuća okolnost u procesuiranju. Prema njegovim rečima, žena je potpuno prepuštena na milost i nemilost porodice jer se nedavno preselila u Švedsku i ne poznaje nikoga drugoga u zemlji. Sva trojica optuženih negiraju kazneno delo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS