calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja

NOVI ESTRADNI RAT! PRŠTI NA SVE STRANE

Objavio: RHT
20/12/2022 11:30 PM

Vukelićva važi za osobu koja bez premca kaže ono što misli i uvek joj ide za rukom da napravi opšti haos, a sada je rešila ponovo da se obračuna sa kolegom.

Foto: Ilustracija HYPETV

Pre par dana nastao je pravi estradni rat na domaćoj sceni. Mnogo optužbi, uvreda, prozivki, teških reči i sukobljavanja između pevačice Vesne Vukelić Vendi i njenog kolege, pevača Ere Ojdanića. 

Upravo taj sukob proizašao je kada je Vendi optužila Eru da je latentni gej, a on joj je predložio da je vodi kod doktora, zato što sumnja “da nije zglajsnula od trube”, a ona je sada rešila da se oglasi za Alo! i na sebi svojstven način zada novi udarac Ojdaniću.

Foto: Printscreen YouTube

Da ovom ozbiljnom sukobu još uvek nije došao kraj očigledno je, s obzirom da se Vukelićeva sada oglasila za Alo! i rešila da iznese novu teoriju o pomenutom pevaču.

– Ne znam zašto se Era breca?! Neka trubu spominje, u ovom digitalnom vremenu. To je oblik sprave koju je on koristio za penetraciju žena kod kojih inače ima veliki kredit. Mislim da su mu se žene smučile i da je poželeo da bude moderan. To je valjda razlog zašto se tekstilno promenio, nosi sve usko, lasteks ne skida, helanke ne skida, likra mu je omiljena. Počeo je i da vrcka, njiše kukovima dok hoda, ne skida hiperbolični osmeh sa lica. Čudi me da ga nisu do sada oteli Amerikanci koliko se rascvetao kao bulka. Amerikanci vole sve što je agresivno. – žestoko je Vendi prekomentarisala Ojdanića i istakla: “Razbucaću Eru kao bugarsku skupštinu!”.

Foto: Instagram

– On hoće i dalje da mami muške poglede i da se vrcka pred njima, a mi da ne vidimo taj njegov opijum za muškarce i da nas pretumbava po principu obrni – okreni. Za njega idu diverzije, ubacim mu minobacač i lego i završim posao. – zaključila je Vendi za Alo!

Inače, Vesna Vukelić je nedavno izdala knjigu (roman) “Misterija crne žene”, koja od samog početka pa sve do sada ne prestaje da intrigira javnost, a jednom prilikom je istakla da je na njoj temeljno radila i da ista sadrži sva uputstva kako pobediti zlo.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS