calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Bosanka koja je bila 10 godina u vezi s Berluskonijem otkrila sočne detalje iz kreveta: Nosila njegovo dijete! NAŠLA SPAS U ISLAMU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE POVLAČI IZ JAVNOSTI?! Pjevačica javno progovorila o trudnoći i porodičnim planovima OPŠTI KARAMBOL U RIJALITIJU! Svi ga opkolili kad je počeo praviti haos! OVO JE RAZLOG ZA VELIKU FRKU Ustavni sud presudio! Ničić i njegova vlast oštetili budžet i građane za više od 350 miliona dinara! Slijede krivične prijave! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić U JEKU PRIČE O RAZVODU MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O KOLEGINICI! Glumac ekskluzivno za Hype TV: “Ona će zauvijek biti dio mog života” (VIDEO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku: VELIKE PROMJENE U IGRAČKOM KADRU! Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU! KRŠIO I LOMIO sve pred sobom! Prizor polarnog medvjeda kako spava postao viralan: “Neko mu treba donijeti dekicu” Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI

Novi biznis Dženifer Lopez

Objavio: RHT
24/04/2023 1:01 PM

Nikada nisam pronašla piće koje mi odgovara

Dženifer Lopez. Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer) ulazi na tržište vrhunskih alkoholnih pića lansiranjem brenda “The House of Delola”.

Njeni proizvodi su kokteli bez glutena napravljeni od prirodnih biljaka i manje kalorija od tradicionalnih mješavina. 

Tri originalna koktela

Prvo izdanje “Delola Spritz” dostupno je u tri originalna koktela: Bella Berry Spritz (sa bobicama, hibiskusom i vrhunskom votkom), Paloma Rosa Spritz (grejpfrut, zova i vrhunska tekila) i L’Orange Spritz (narandža, marakuja i premium amaro).

Delola” će se nuditi u odabranim prodavnicama, vinarijama, restoranima i barovima, počevši, naravno, u Sjedinjenim Državama i nastaviti na globalnom tržištu u narednih nekoliko godina.

Životni stil

– Volim da se zabavljam i opuštam sa prijateljima, ali nikada nisam pronašla piće koje mi odgovara. Tražila sam nešto u čemu bih mogla da uživam i da se uklapa u moj životni stil. Pošto nisam uspjela da pronađem, odlučila sam da napravim “Delolu”. Moji ciljevi su bili bolji sastojci, bolji ukus, manje kalorija od tradicionalnih koktela i nije potrebno mešanje sastojaka. Nešto lako, zabavno, svježe i ukusno – rekla je Lopez.

Tagovi:

  • Jennifer Lopez
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS