calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta

NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan

Objavio: RHT
05/07/2024 5:30 PM

Nole je bio dio spektakla na Vimbldonu

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je teže nego što se očekivalo pobjedio Džejkoba Firnlija sa 3:1 u drugom kolu Vimbldona.

Foto: instagram

Ipak, možda je Đoković namjerno izgubio treći set, tako barem smatraju Tim Henman i Nik Kirjos.
Aludirali su na činjenicu da je Novak namjerno produžio svoj meč, kako bi naredni meč na Centralnom terenu, u kojem je nastupao Endi Mari zajedno sa bratom Džejmijem, počeo što kasnije.

U isto vrijeme na terenu broj jedan igrali su Britanci Kameron Nori i Džek Drejper. Kirjos i Henman istakli da Novak produžava svoj meč kako bi Mari bio u centru pažnje – prenošen na prvom kanalu BBC-a.

  • Planerima je laknulo jer ne želimo da braća Mari igraju u isto vrijeme kad Kem Nori igra protiv Džeka Drejpera. Rekla je voditeljka “BBC-a” Kler Bolding.
  • Možda Novak to zna duboko u sebi – rekao je Kirjos.

Henman je dodao: – Pokušava da pomogne turniru, on je član kluba.

Kirjos je potom izvršio pritisak na Henmana da se dočepa članstva, koje se tradicionalno daje muškim i ženskim šampionima.

Kada mogu da postanem član? – upitao je Australijanac.

Radim na tome – našalio se Henman.

Čitajte i MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe

Prošle noći došlo je do sukoba Mione Jovanović i Nenanda Aleksića Ša, nakon što su svi imali prilike da vide snimak na kojem ona njega grize za usnu. Sve se desilo tokom prethodne žurke, kada su se njih dvoje posvađali, te je ona istakla da joj je namjera bila da spusti loptu, što on tako nije shvatio.

 Sad ću da objasnim, pokačili smo se prije toga, zbog tog poljupca i ja sam njemu prišla više puta, često me je Vanja savjetovala i mnogi, da u tim trenucima ga zagrlim, ja sam htjela da ga poljubim, ali on mi nije dao, nego je stegao usta. Ja prvi put priđem da spustim loptu i on tako – pravdala se Miona. 

– Znaš kako me je ujela, nije osjećala koliko me je ujela – kukao je Ša. 

“Vukla mi je usnu, bilo je na silu”

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS