calendar

Utorak 30. Jul, 2023

Novak Đoković otkazao učešće u Montrealu! “Moralo je malo da se zakomplikuje…”

Objavio: RHT
30/07/2024 10:40 AM

Đoković otkazao učešće u Montrealu

Foto: YOUTUBE/WIMBLEDON/SCREENSHOT

Đoković otkazao učešće u Montrealu

Srpski teniser Novak Đoković je otkazao učešće na Masters turniru u Montrealu, poslije jučerašnje pobjede protiv Rafaela Nadala na Olimpijskim igrama u Parizu.

“Iako smo razočarani što Novak neće moći da učestvuje na ovogodišnjem turniru, razumijemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje na Olimpijskim igrama i ostatku sezone”, rekla je direktorka turnira Valeri Tetro, a prenosi AP.

Umjesto Đokovića mjesto u glavnom žrebu zauzeće ruski teniser Roman Safiulin. Masters turnir u Montrealu igraće se od 6. do 12. avgusta.

Podsjetimo, Đoković je juče pobijedio Nadala rezultatom 6:1, 6:4 – u drugom kolu na OI.

“Moralo je malo da se zakomplikuje, tako to biva u našim duelima pogotovo na velikim stadionima i turnirima. Na ovom smo odigrali dosta mečeva, ali na Rolan Garosu. On ima dosta bolji skor kada je u pitanju šljaka. Ali, poslednjih četiri ili pet godina sam uspevao da pronađem rešenja. Nismo igrali dve godine, bio je dosta povređen, osetilo se to. Udara lopticu odlično, ali kretnja… Publika se umešala, podržala ga, vratila ga u život, počeo je da igra dobro, ja sam se povukao”, rekao je Đoković za RTS poslije meča sa Nadalom.

Kepfer naredni protivnik

Nijemac Dominik Kepfer će biti naredni protivnik Noleta u Parizu.

Tridesetogodišnji igrač, trenutno 70. na ATP lisi, u tri seta je pobijedio 25 mjesta bolje plasiranog Italijana Matea Arnaldija 3:6, 6:2, 6:1 za sat i 35 minuta.

Nole i njemački teniser odigrali su samo jedan međusobni duel, još 2020. kada je Đoković slavio u četvrtfinalu Mastersa u Rimu 6:3, 4:6, 6:3.

Pročitajte i: Jamala prevarila djevojka: Sve snimljeno (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS