calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO) DOKTORI SU KRIVI, NE LIČIM NA SEBE! Srpsku manekenku unakazili ljekari, objelodanila stravične stvari NAKON RAZVODA DJECA NE PRIPADAJU NI KEJT NI VILIJAMU Otkrivena prava istina, evo ko će dobiti starateljstvo Tek sad kreće HAOS! Dejan Dragojević otvoreno iznio sve detalje o Filipu Caru

Novak saznao rivale na Olimpijskim igrama: Moguć duel Đokovića i Nadala u drugom kolu!

Objavio: RHT
25/07/2024 2:15 PM

Novak Đoković je saznao sve potencijalne rivale na Olimpijskim igrama u Parizu!

Foto: Platforma X

Novak Đoković je saznao rivale na putu ka medalji na Olimpijskim igrama. On je kao prvi nosilac bio povlašćen u žrijebu i razdvojen je od Karlosa Alkaraza kao drugog nosioca sve do samog finala. Žrijeb je kasnio zato što se Endi Marej u posljednji čas povukao. Ali na kraju smo poslije više od 40 minuta čekanja da ceremonija počne dobili i rivale najboljeg tenisera ikada. 

U prvom kolu Srbin igra sa Australijancem Metjuem Ebdenom.A onda ga u drugom kolu čeka bolji iz duela Rafaela Nadala i Martina Fučoviča iz Mađarske. To znači da ćemo potencijalno gledati najveći klasik ikada što se tiče tenisa na šljaci već u drugom kolu Olimpijskih igara!

Novak Đoković je saznao sve potencijalne rivale na Olimpijskim igrama u Parizu!

Što se tiče ostatka žrijeba Karlos Alkaraz igra sa Habibom iz Libana, Danil Medvedev će se sastati sa Hidžikatom, Aleks Zverev sa Aleksom De Minorom. Imaćemo susret Lorenca Musetija i Gaela Monfisa, Tejlora Frica i Biblika….

Novak Đoković je već stigao na terene Rolan Garosa i odradio je svoj prvi trening u Parizu. Vidjeli smo da je mnogo radio sa Miljanom Amanovićem. Kao i da i dalje ima svoj steznik oko koljena koje je nedavno operisao, upravo poslije povrede na terenima Rolan Garosa. Na žrijebu je ipak falilo mnogo vrhunskih tenisera. Neki su bili povrijeđeni, neki su se kao Endi Marej koncentrisali na dubl. A neki jednostavno nisu željeli da dođu na turnir koji ne dijeli novčane nagrade i ne daje dodatne ATP poene. 

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS