calendar

Ponedeljak 16. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EDITA ARADINOVIĆ SE UDAJE! Krije svog dečka s kojim je šest godina u vezi, a sada se izlanula! SKANDALOZNO! SLAĐA PORŠELINA SE IZLANULA, PA PRIZNALA ŠOK ISTINU UČESNIKU: “Možda ti postanem maćeha” ON ZANIJEMIO SKANDAL NA NASTUPU ANDREANE ČEKIĆ! Pjevačica doživjela šok neprijatnost, ključa od besa: “Imam ja ruke, i ti si žensko” EVO GDJE SE NALAZI ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Ovdje je pronašla mir, otišla daleko nakon turbulentnog perioda (FOTO) BLAM NAD BLAMOVIMA! Tea Tairović ISKOPIRALA Acu Lukasa: Objavljen DOKAZ! PRVE FOTOGRAFIJE PRETUČENE MATEE STANKOVIĆ: Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK, krv joj ŠIKLJA iz nosa, a po tijelu MODRICE I PODLIVI! (FOTO) Nataša Bekvalac priznala: “Vlasnici diskoteka me ne vole, prevrću očima kad trebam gostovati” Majdov suspendovan na pet mjeseci: Prekršio religiozne kodekse na Olimpijskim igrama Seks ili novac: Šta je važnije za sreću? HAOS U BIJELOJ KUĆI Ivan skočio na Gastoza, haos na sve strane, neviđeno do sada! “UHODILA ME JE, PRAVILA SCENE I HAOS, PRIJETILA JE DA ĆE DA URADI NEŠTO SEBI” Zvezdan RASKRINKAO Anđelu i sve njene laži NOVA PJESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu! Emina Jahović pokazala kakva je dama sa stilom: Ovom izgledu niko nije odolio SOFIJA PRIZNALA SVE O POLJUPCU SA TERZOM Šok u rijalitiju, ostavio trudnu vjerenicu, pa odmah krenuo u akciju Državljanima BiH u Austriji poplavljene kuće i pogoni (FOTO/VIDEO) Apokaliptične scene zbog nevremena: Pukla brana, voda guta sve pred sobom

NOVA PJESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Za samo dva dana MILION PREGLEDA na Jutjubu!

Objavio: RHT
15/09/2024 6:30 PM

NOVA PJESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE!

NOVA PJESMA ACE LUKASA POSTAVLJA REKORDE! Foto: Hype produkcija

Nova pesma Ace Lukasa postavlja rekorde

Pjesma “Lopov” muzičke zvijezde Ace Lukasa napravila je pravu pometnju na YouTube platformi, gdje je za samo dva dana dostigla nevjerovatnih 1.000.000 pregleda!

Muziku i tekst pjesme potpisuje izuzetna Leontina Vukomanović. Ona je svojim magičnim kreativnim sposobnostima dodala posebnu dimenziju ovoj pjesmi. Aranžman je kreirao vrhunski Saško Nikolić. Time je pjesmi “Lopov” pružen savršen zvučni okvir koji se savršeno uklapa u Lukasov karakterističan izraz.

Inače, najveća zvijezda na našim prostorima je ovom pjesmom najavio drugi dio trilogije “Kafana na Balkanu” pod nazivom “Stravično”!

Drugi dio filma će biti premijerno prikazan u Areni Stožice u Ljubljani 23.11.2024. nakon čega će održati nezaboravni koncert sa Folk House Bendom, piše HypeTV.

Svaka nota, svaki stih i svaki akord ovog hit singla doprinose njegovom impresivnom uspjehu i potvrđuju da Aca Lukas i njegova ekipa znaju kako da stvore pjesmu koja osvoji publiku.

Pjesma “Lopov” je sada u samom centru pažnje, a njen nevjerovatan uspjeh na platformi “YouTube” još jednom dokazuje da se radi o pjesmi koja će dugo vladati na muzičkoj sceni.

Pjesmu možete poslušati u prilogu ispod:

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS