calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

OVO JE NOVA DJEVOJKA BAKE PRASETA?! Uhvaćeni u AKCIJI nasred bazena, a onda ona sjela na njega! ŠOKANTNE SCENE (VIDEO)

Objavio: RHT
13/08/2024 5:50 PM

Nova djevojka Bake Praseta?!

Photo: Printscreen Youtube/Baka Prase

Baka Prase novim slikama i snimcima na društvenim mrežama privukao je veliku pažnju fanova, s obzirom na to da je po svemu sudeći već navodno našao novu djevojku nakon turbulentnog raskida sa Anjom Bla.

Prije nešto više od mjesec dana, Anja i Baka su raskinuli svoju četvorogodišnju vezu, a do raskida je došlo na inicijativu youtubera koji je kao razlog naveo to da ga veza sa influenserkom spriječava da razvija karijeru kako on želi.

Od raskida, Baka je na društvenim mrežama svakodnevno dijelio kako provodi vrijeme sa prijateljima, te je nakon hrvatskog primorja odlučio da posjeti i crnogorsko.

On i njegovo društvo uživaju u vili sa bazenom, izlascima, ali i društvu djevojaka.

U posljednjih nekoliko dana u javnost su isplivale brojne slike i snimci djevojaka koje provode vrijeme u vili koju je youtuber iznajmio, a po svemu sudeći on se naročito zbližio sa jednom.

Na društvenim mrežama je naime isplivao snimak Bake i nepoznate djevojke iz bazena, a na klipu su njih dvoje poprilično bliski, a youtuber je djevojku obgrlio oko stomaka i nogu.

Nova djevojka Bake Praseta?!

Potom i sam Baka je objavio sliku sa ovom djevojkom iz bazena, a na fotki mu ona leži u krilu. 

„Ko preživi pričaće“, napisao je youtuber.

Photo: Printscreen Instagram/bakaprase

Opšta pometnja oko nove djevojke?

Djevojka oko koje se podigla prava bura na mrežama zove se Hejli. Prema tvrdnji fanova ona živi u Australiji, a porijeklom je iz Hrvatske. Nju na društvenim mrežama prati više od 6000 ljudi, a prema njenim fotkama može se zaključiti da je ona model u Australiji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley Ursich (@_hayleyursich)

Ono što je zanimljivo jeste to da Baka ne prati Hejli na Instagramu. Ali je prati Čoda, popularni youtuber i njegov najbolji drug.

I ona sama je ripostovala fotku sa Bakom, ali detalje njihovog odnosa još nije otkrila.

Anja se takođe nalazi u Crnoj Gori

Podsjetimo, na crnogoroskom primorju se trenutno nalazi i Anja koja takođe uživa u izlascima i provodu. Međutim do susreta nekadašnjeg para u popularnom ljetovalištu još uvijek nije došlo. Očigledno da uspijevaju vješto da se izbegnu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS