calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NJIMA GODINE IZGLEDA NISU PROBLEM! Djevojka Ere Ojdanića DOSTA MLAĐA OD NJEGA! Svi u studiju se ŠOKIRALI nakon pjevačeve izjave!

Objavio: RHT
18/10/2023 12:00 PM

Andrija Era Ojdanić, oduvijek je vodio buran ljubavni život, a sada je otkrio nove detalje o izabranici koja je čak 33 godine mlađa od njega.

– Ja ću tamo da vodim moju djevojku – rekao je Era.

– Koliko godina ima tvoja djevojka – pitao je Ognjen.

– Ja sam ’47 godiše, znači ja imam 76 – frapirao je Ojdanić u Amidži šouu. U studiju su svi bili šokirani nakon ovoga, a može se zaključiti da je Era 33 godine stariji od nepoznate žene.

Afera sa Palčicom

Podsjetimo, u rijalitiju “Zadruga” se jednom prilikom potegla tema kako je Era imao aferu sa bivšom učesnicom Anastasijom Stanojević Palčicom, a sve je “zakuhala” Jovana Tomić Matora.

Anastasija Stanojević Palčica

Ona je jednom prilikom optužila Palčicu da je bila intimna sa Erom, koji se oglasio ovim povodom.

– Palčica, ona mala Kolubarka moja?! Aha, znam je! Bio sam s njom u rijalitiju jednom. Ljubili smo se, kada su zabave grlili smo se, ljubili i sve to, ništa nije bilo tajno i skriveno i sa emocijama tog tipa – rekao je Ojdanić i dodao:

– Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže: “Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lijepa, izazovna, zgodna, moram to nekako da unovčim”.

BONUS VIDEO:

Izvor: 24sedam.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS