calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

ZAPADNE KOMŠIJE PIŠU Nives Celzijus dobila ponudu koju nije mogla odbiti: Pravi zaokret u karijeri! ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA

Objavio: RHT
20/05/2024 12:59 PM

Nives pravi zaokret u karijeri

Od ove jeseni gledat ćemo je kao glavnu domaćicu novog regionalnog reality showa ‘Imanje‘

Foto: Instagram/Nives Celzijus

Osim što se bavi pjevanjem, pisanjem i glumom, Nives Celzijus uskoro će postati i voditeljica – piše zagrebački Jutarnji list!

Nives pravi zaokret u karijeri

Od ove jeseni gledat ćemo je kao glavnu domaćicu novog regionalnog reality showa ‘Imanje‘, koji će se emitirati na Hype televiziji i njenim digitalnim platformama. Početak emitiranja predviđen je za 7. septembar.

Prijave za show upravo su u toku, a iz produkcije najavljuju kako se radi o dosad neviđenom projektu na našim prostorima koji će pomaknuti granice i u kojem će kandidati iz cijele regije živjeti na seoskom imanju u srpskim Lisovićima te se boriti za izdašnu novčanu nagradu od pola miliona eura.

– Iza sebe imam odličan tim. To su iskusni ljudi, profesionalci i naviknut sam da osluškujem njihove ideje. Složili smo se da je Dejan odličan izbor, a Nives je došla kao nešto sasvim neočekivano u javnosti. – izjavio je vlasnik Hype televizije Saša Mirković i dodao kako je angažman Nives Celzijus izazvao veliku euforiju na društvenim mrežama.

“Jedva čekam nešto bolje od ‘Zadruge‘”. “Jedva čekamo”. “Svaka čast, samo jako, top”. “Bravo za ekipu, Dejan i Nives će biti sjajan spoj”. “Nives je zanimljiva”. “Bravo za Hype televiziju”… Samo su neki od komentara.

Nives pravi zaokret u karijeri / Foto: Hype
Nives pravi zaokret u karijeri / Foto: Hype

A Nives su na ovom angažmanu na Instagramu čestitale i neke poznate osobe poput Minee i Dalibora Petka.

Odličan tandem

– Dejan i ona će biti nesumljivo odličan tandem budući da su komunikativni, iskusni s ovom vrstom forme i sličnog su karaktera. Vjerujem da će se njih dvoje odlično snaći i da će gledatelje profesionalno voditi kroz sve aktualnosti s imanja u Lisovićima. Kada je Nives dobila moju ponudu, bila je oduševljena. Osim medijske pažnje koju obožava, na prvu je prihvatila i zbog toga što joj je to izazov kakav se ne odbija. Dejan i ona će biti odličan tandem, oboje su komunikativni, sličnog karaktera i iskusni s ovom vrstom forme. – rekao je Mirković koji je nedavno otkrio da je kupio imanje u Lisovićima, mjestu na kojem se nekad emitirala ‘Farma‘.

Iako je trenutno u lošem stanju, imanje će biti temeljito renovirano i dovedeno do zavidnog nivoa. Prije početka emitiranja rijalitija.

Nives Celzijus u voditeljskoj ulozi pridružit će se dobro poznato reality lice, Dejan Dragojević.

– Ovaj projekt će transformirati živote. Mnoge poznate osobe već su spavale na tom imanju, a netko veoma intrigantan boravit će ovdje od jeseni. – otkrio je Dejan, čija će kolegica-voditeljica Nives Celzijus zbog novog poslovnog angažmana živjeti na relaciji Zagreb-Beograd.

Pročitajte i: Nives ponovo u centru pažnje: “Ljepotica si, slatka, sve ljepša i ljepša”.

BONUS VIDEO:

(jutarnji.hr/hypebih,ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS