calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NISTE SIGURNI DA JE MED, KOJI ŽELITE DA KUPITE, PRAVI? Predstavljamo vam 6 načina na koje možete da proverite!

Objavio: RHT
28/03/2022 9:00 AM

Koliko puta vam se desilo da ste kupili med, bilo u prodavnici, bilo na pijaci i da jednostavno niste sigurni, nakon što ga probate, da li je baš on, onaj pravi.

Foto:Printscreen

Ukoliko ne znate kako da prepoznate pravi med, donosimo vam nekoliko praktičnih saveta:

1. Testirajte med na koži.Protrljajte ga između kažiprsta i palca, ako je pravi, koža treba da ga takoreći upije, ne bi trebalo ništa da ostane.

2. Kašičicu meda stavite u vodu, čist med pada na dno čaše, a onaj sa veštačkim zaslađivačima se topi u vodi.

3. Namazati parče hleba medom, posle par trenutaka, ili još bolje, nekoliko minuta, pipnite gornju površinu, pravi med treba da bude tvrd.

4. Na papir  stavite kap meda – ne bi trebalo da prođe s druge strane.Onaj med koji ima mnogo vode će “proći s druge strane”.

5. Pravi med će se karamelizovati, a veštački postati penast ako ga zagrejete u mikrotalasnoj.

Izvor: hypebih.ba/ALO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS