calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!” “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” Najbolja prijateljica Bojane Barbi otkriva njen plan veze sa Karićem: Ona zaslužuje najbolje JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) Janjuš tješio Milicu, najcrnje popljuvao Terzu, a zajedno ulaze u petak? Milica kroz suze! Italijan u podrumu pronašao sliku Pabla Pikasa vrijednu šest miliona dolara Fatalni Elmedin otvoreno o novim prijateljicama: Moji savjeti produžavaju život! Zašto infarkt sve češće pogađa mlade? Krema djeluje poput filera: Popunjava bore i vraća licu volumen Kada je najbolje vrijeme za seks?

NIŠTA OD VJERIDBE MAJE I BILALA: Brajlović donio odluku o odnosu sa Majom, pa potkačio sve njene bivše

Objavio: RHT
14/06/2023 4:53 PM

Rijaliti učesnici Maja Marinković i Bilal Brajlović pojavili su se ponovo zajedno u javnosti, te su otkrili kako se osjećaju, kao i kakvi su im planovi.

– Umorni smo, ali sretni. Da me je neko pitao dan poslije finala “Zadruge” da će da se desi ono što se desilo, rekao bih – nema šanse. Ljudi su je u Sarajevu mnogo lijepo primili. Vjeridbu trenutno ne planiramo. Nema šanse, nema šanse! Blizu smo nečeg sličnog – kazao je Bilal Brajlović, ne želeći da iznosi više detalja.

Bilal, po svemu sudeći, planira da vezu sa Marinkovićevom podigne na viši nivo, a Maja je istakla da ne razmišlja o kontaktiranju Zvezdana Slavnića, o čemu se dosta pričalo prethodnih dana.

– Mislila sam tad da ću se družiti sa njim, ali neću. Sad sam sa Bilalom, nema potrebe. Naravno da neće doći do toga – rekla je Maja pred kamerama.

– Vidio sam mnogo komentara – ne može tamo, ne može ovamo, pa je kod mene došla… Eto, sad odgovori – rekao je Bilal.

– On voli malo tako… Čitam i ja te komentare, ali znate šta, uglavnom su pozitivni, za razliku od iskustava nekih drugih učesnika – navela je Maja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS