calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“NISI SPOSOBAN ZA DIJETE!” Danilo otkrio kako su reagirali njegovi roditelji na vijest da će dobiti unuče

Objavio: RHT
17/02/2024 4:58 PM

Nisi sposoban za dijete

Ekskluzivno, naše voditeljice, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu  “SHOWBLIZ”, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji vanbračnog supruga Tare SimovDanila Raičevića.

Danilo je našim bliznakinjama otkrio kako su njegovi roditelji reagirali kada su saznali da će dobiti unuče.

Foto:Hype tv Nisi sposoban za dete
Foto: Hype tv Nisi sposoban za dijete

Podsjetimo, Danilo i Tara Simov su se upoznali u jednom klubu. Pričalo se da je Danilo prevario svoju tadašnju djevojku sa Tarom:

“To nije istina, bili smo oko 4 godine zajedno. Nisam je prevario jer je naša veza već bila gotova tada.” rekao je Danilo u “ShowBLIZ“. A onda se osvrnuo na reakciju roditelja na vijesti o prinovi:

“Mama se smijala sve vrijeme. A tata je onako realan. On mi je rekao u fazonu, nisi sposoban sebe da hraniš, a kamoli dijete. Nemaš posao, nemaš posao, neodgovoran si”. rekao je Danilo i nastavio:

“To jeste istina. Ja sam sebi prije bio na prvom mjestu. Pa sto mjesta ispod mene. A sada je na prvom mjestu Nikolaj, pa Tara. pa ja tek na sedmom tamo mjestu”, rekao je Raičević.

Emisiju sa Danilom pogledajte u 18h na ovom linku ispod teksta:

Emisiju “SHOWBLIZ gledajte svake subote u 18 časova na televiziji Hype, dok u isto vrijeme na Youtube kanalu Hype televizije možete gledati premijeru kada je omogućeno i komentiranje našeg gosta i tema tokom emisije. Ukoliko, ipak, propustite “SHOWBLIZ” subotom u 18 sati, reprizni termin Vas očekuje već u ponedjeljak u 13 sati.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS