calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALČINA Majka Aneli Ahmić iznijela strašne uvrede na račun Ene Čolić i Karića! Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO)

“NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!” Nikad potresnija ispovijest rijaliti učesnika Lazara Jeremića u SHOWBLIZ-U! “Mama je krila da ima TUMORE PO CIJELOM TIJELU!”

Objavio: RHT
20/10/2024 12:59 PM

NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje petkom u 21 sat, autorke i voditeljke Miljana i Nevena Arsić ugostile su bivšeg rijaliti učesnika, fudbalera Lazara Jeremića Jeru.

"NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!" Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnika Lazara Jeremića u SHOWBLIZ-U! "Mama je krila da ima TUMORE PO CELOM TELU!"
Foto: Hype TV/ Privatna arhiva

Lazar je ispričao prvi put na  televiziji HYPE sve detalje gubitka majke. Kako je naveo, od roditelja je bio odvojen od 12. godine zbog sporta. Samim tim je bio bez roditeljske ljubavi…

NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!

– Ja sam znao da je operisana, ali nisam znao šta se zaista dešava i koliko je u stvari ona bolesna. Kada god bi se ponudio da joj pomognem da ode do toaleta, ona je odbijala. Jer je kao sve boli. Ustvari, ona je krila da je imala tumore svuda po tijelu. Nakon operacije, rak je metastazirao na limfne čvorove ispod miške i lkekari su stopirali njenu terapiju koja je bila obavezna nakon operacije. – govori očajan Lazar, koji smatra da su ljekari mogli drugačije.

Ni danas mu nije jasno zašto je stopirana majčina terapija.

"NISAM SE ODVAJAO OD NJENOG KOVČEGA!" Nikad potresnija ispovest rijaliti učesnika Lazara Jeremića u SHOWBLIZ-U! "Mama je krila da ima TUMORE PO CELOM TELU!"
Foto: Hype TV

– Ona je mogla da podigne ruke, ne znam zašto su tako odlučili. Ne želim da krivim nikoga, sada je kasno, ali neke stvari mi i dalje nisu sasvim jasne. Kada je Hitna pomoć jednom došla, tražili su od oca da im kaže od čega boluje. A pošto sam ja tada bio tu, otac je izbjegavao odgovor. Samo im je govorio: “Pa eto ga njen karton, tu su vam svi nalazi. Tu sve piše”. Tačno je krio od mene, koliko je situacija zaista ozbiljna. I samo me je jedan dan pozvao i rekao da je mama umrla.

Foto: HypeT

– Kada sam otišao na selo, nisam mogao da se odvojim od njenog kovčega. Taman kada sam riješio da se “smirim” i da budem sa njima, da nadoknadimo propušteno vrijeme, majka je umrla. To nikada neću prežaliti – istakao je Lazar u emisiji ShowBliz.

Čekamo Vas! Kliknite na LINK ISPOD:

Naučnici tvrde da ovo voće podmlađuje mozak i srce!

Pročitajte i: Naučnici tvrde da ovo voće podmlađuje mozak i srce!

Brusnice, to sitno ali moćno voće, sve češće se nalaze u središtu istraživanja jer su njegove zdravstvene prednosti zaista velike.

Ovo voće podmlađuje / Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Najnovija studija sa Univerziteta Istočna Anglija otkriva da svakodnevna konzumacija brusnica može donijeti značajne koristi za pamćenje i kognitivno zdravlje

Rezultati ukazuju na to da bi brusnice mogle igrati važnu ulogu u prevenciji demencije i smanjenju nivoa “lošeg” holesterola.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS