calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga!

“NISAM PLANIRALA BEBU SA ASMINOM!” Stanija Dobrojević o BOLNOM GUBITKU: “To mi je strašno!”

Objavio: RHT
21/05/2024 11:40 PM

NISAM PLANIRALA BEBU SA ASMINOM

Autor i voditelj Stefan Usiljanin u emisiji “PRETRES” na Hype televiziji ugostio je starletu Staniju Dobrojević.

Foto: printscreen/youtube/Hype tv/pretres/

Stanija je u velikoj žiži interesovanja svih medija jer je u ljubavnoj vezi sa Asminom Durdžićem.

Mnogo je spekulacija o njihovoj ljubavi i tome šta se dešava iza kulisa tog ljubavnog odnosa.

NISAM PLANIRALA BEBU SA ASMINOM

Stanija i Asmin su i dalje u vazi i bore se sa svim spekulacijama koje su goruća tema javnog mnjenja.

Sve to u javnost iznijela je rijaliti učesnica Aneli Ahmić.

Foto: Hype tv

Stanija je u emisiji govorila i o bolnoj temi i bolnom trenutku, a to je kada je izgubila bebu sa Asminom.

„Gubitak bebe sa Asminom“ – pitao je voditelj

„Uh i to mi je bolna tema“ – rekla je Stanija

„To je jedan trenutak jako bolan za tebe, za tebe kao ženu?“ – rekao je voditelj

„To mi je strašno“ – dodala je Dobrojevićeva

„Pa jeste planirali bebu Stanija?“– dodao je voditelj

„Ne, to je on uradio i to se ne radi mislim tako, ali kad se već desilo ja sam to onda i željela, ali da sam ja mogla da se pitam to se ipak radi drugačije, pustiš da prođe malo više vremena i radi se u nekom dogovoru” -rekla je Stanija.

“Ali kako me i to strefilo bila sam sretna, zato što je to moja goruća želja već godinama unazad i Bog je malo upleo prste i nije mi se ostvarilo u prethodnoj vezi i onda mi se tako u brzini ovdje desilo i onda pobačaj“ pa nastavlja: „I to mi je bilo, te slike ju, ju, ju, ne znam“ – izjavila je Stanija za Hype tv.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS