calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima

NIKOLINA PIŠEK PRODALA VILU ZA 1.700.000 EVRA!: Soba za poslugu, bazen, a evo kako izgleda (FOTO)

Objavio: RHT
12/10/2022 3:00 PM

Kuća voditeljke Nikoline Pišek i njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića se prodaje za 1.700.000 evra. Luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara. Nalazi u zagrebačkom naselju Šestine.

Foto: Instagram/Printscreen

Kako prenose hrvatski mediji, za samo dva dana je navodno našla kupca, a identitet čoveka nije objavljen.

Prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

– Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće – navodi se u oglasu, prenosi Index.hr.

Foto: Instagram/Printscreen

Kako je ranije pisano, Nikolina je u izgradnji ove vile imala pomoć svoje školske drugarice, a posebno je zanimljivo da je to jedna od prvih vila u Zagrebu koja je izgrađena da funkcioniše po principu prave pametne kuće. Što znači da ova kuća proizvodi energiju po potrebi, a i ,,razmišlja’’ umesto vlasnika. Baš iz tih razloga, celokupna izgradnja ovog projekta je trajala duže nego predviđeno, pa je i konačna cena procenjena na više od dva miliona evra.

Inače, mediji se spekulisali da je vrednost kuće iznosila oko 800.000 evra donedavno, kao i da su Nikolina i Vidoje podigli dva kredita kako bi je sredili.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS