calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu?

NIKOLINA OTIŠLA NA VIDOJEV GROB ČIM JE DOŠLA U BEOGRAD: Evo šta Miša Grof kaže na to

Objavio: RHT
22/07/2022 8:00 PM

Nikolina Pišek stigla je u Beograd, u srpskoj prestonici boraviće samo nekoliko sati i vreme ovde već je iskoristila da poseti grobno mesto svog supruga Vidoja Ristovića.

Foto: Ata images

Pišekova je iznenadila sve kada je danas objavila fotografiju iz Beograda, ali ipak nije želela da otkrije razlog svog boravka:

– Ne bih govorila o tome, došla sam samo na nekoliko sati – kazala je Nikolina, a na pitanje da li ima u planu da poseti grobno mesto svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, a ona je kratko odgovorila:

Pročitajte i: IRENA MIŠOVIĆ: Pariz je izmislio modu, ali je za mene bio surova životna škola

– Već jesam.

Njen svekar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof odmah je prokomentarisao Nikolinin dolazak u Beograd, vidno iznenađen što je ona došla u Srbiju:

– Niti znam da je u Beogradu, niti znam razlog njenog dolaska jer sam ja sinoć stigao iz Zagreba – kazao je Miša koji je odmah otkrio da ne veruje da je bila na groblju:

– Ne verujem ja u to – kazao je on i na pitanje da li Nikolina ima pristup stanu u kom je živela sa Vidojem, Miša Grof je odgovorio:

– Kako da ne, naravno!

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS