calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

NIKOLINA KOVAČ ZAPALILA INSTAGRAM! Objavila fotku u TIJESNOM BODIJU, svi komentarišu čipkasti BRUSHALTER! (FOTO)

Objavio: RHT
15/12/2023 7:40 PM

Nikolina Kovač objavila je na Instagramu fotografiju koja je mnoge ostavila bez daha.

Iako su na nju svi navikli kao na veoma smjernu, većinu je iznenadio njen tijesni bodi koji je izvukla iz farmerki i tako istakla tanani struk.

Komentari su se samo nizali, ali je većina ipak hvalila Nikolinin besprijekoran ten, kosu i šminku. Naravno, nije bilo ravnodušnih i na ovaj smeliji stajling, na koji, moramo priznati od nje nismo navikli.

Međutim, ono što smo sigurni da isto privlači pažnju je njen čipkani brushalter koji se nazire ispod bodija.

– Jako vodim računa o njezi lica i tijela i smatram da je koža najljepši ukras ženskog tijela. Zato se trudim da pored dobre genetike, doprinesem da ona u svakom trenutku izgleda zdravo i baršunasto. Ja sam onaj tip osobe koja preferira neinvazivan način same njege, jer smatram da žena može izgledati zdravo i njegovano i bez preterane upotrebe vještačkih komponenti koje se danas propagiraju kao jedini i najbolji način njege za jednu ženu, što je totalno apsurdno. Konkretno žena treba da se njeguje kako spolja tako i iznutra – rekla je Nikolina.

BONUS VIDEO:

Hypers.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS